Momentinis dūmų išmetimas

Pradėjo dianux71, Lapkritis 30, 2014, 10:39:17 AM

« ankstesnis - sekantis »

dianux71

Sveiki, važiuojant lygiu keliu kaskart įvyksta momentinis baltų dūmų išmetimas. Kažkaip keista... Gal čia koks variklio D-cat variklio navarotas (tipo savaiminis išsivalymas) ar man jau susijaudinti?

kalava

Citata iš: dianux71 Įrašytas Lapkritis 30, 2014, 10:39:17 AM
Sveiki, važiuojant lygiu keliu kaskart įvyksta momentinis baltų dūmų išmetimas. Kažkaip keista... Gal čia koks variklio D-cat variklio navarotas (tipo savaiminis išsivalymas) ar man jau susijaudinti?

Na, argi jau taip sunku paieska forume pasinaudot?

Cia normalus dpf valymasis, tik jeigu jau dumija daznai, tai pats filtras jau i pabaiga gali but.
Pagal tavo auto metus - tiketina.
Padeda dpf kastracija.

Jei nedumija daznai ( karta i kelis men) - tada norma
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

dianux71

ačiū, matai aš pirmą kartą iš viso forume, niekad neprireikė, ir kiek ieškojau, konkretaus atsakymo neradau, todėl ir klausiu  :-). Aš su masiniuku tik nuo spalio 10 d vazinėju, man dar viskas nauja.

Venza

Tau pries perkant masina reikejo apsilankyt cia ir pasiskaityt,gal butum pakeites pirkini ar bent jau zinotum i ka atkreipt demesi perkant   :goodboy:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Rutikas

Sweiki,nusipirkau pries 3 dienas toyota corolla verso 2007 metu,uzsidege melina termostato lempute kai uzsikuri masina,pavazevus krlis simtus metru ji uzgesta.ausinimo skystis taip pat kazkur dingsta.kas tai galetu butu?

Venza

Jeigu lempute melyna,tai tiketina,kad masina geju  :D  ,o kad ausinimo skystis dingsta,tai ieskok atsakymo temose prapusta galvutes tarpine.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

Kažkas iš namiškių,kai tu miegi,po truputį vagia antifrizą. Arba prapūsta tarpinė.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kalava

Citata iš: Rutikas Įrašytas Balandis 03, 2015, 18:54:41 PM
Sweiki,nusipirkau pries 3 dienas toyota corolla verso 2007 metu,uzsidege melina termostato lempute kai uzsikuri masina,pavazevus krlis simtus metru ji uzgesta.ausinimo skystis taip pat kazkur dingsta.kas tai galetu butu?

Del ausinimo skyscio - temos apie prapusta galvos tarpine.
Arba leidzia per pvz vandens siurbli.
Melyna termostato lempute - lygtais kol antifrizas pasiekia darbine temperatura, nes coroloj nera temperaturos rodykles.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Citata iš: Rutikas Įrašytas Balandis 03, 2015, 18:54:41 PM

Saltas motoras - melyna dega. Siltas motoras - nedega jokia, perkaito motoras - raudona dega. Ruosk 1000eur remontui, nedingines antifrizas :D