Avensis 2.0TD kuro sanaudos

Pradėjo Imantas, Rugsėjis 05, 2009, 16:39:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Aš tai manau, kad žalio kokybė neturėtų skirtis, tas ir rašoma "Tai įprastinis Mažeikių naftos perdirbimo įmonėje gaminamas dyzelinas, į kurį pagal su Valstybine mokesčių inspekcija suderintą tvarką įmaišoma specialių dažų. Šis kuras yra ekologiškai švarus — sieros kiekis agrodyzeline neviršija 50 mg/kg." bet aš tokio nepilčiau, jei ir turėčiau kas parūpintų, nes nesu ūkininkas ;)

drwtsn

Henris, atrodai rimtas žmogus, bet paskutinis postas nelabai į temą o tuo labiau neparemtas jokiais faktais. Tavo žiniai žalia saliarka skirta ž.ū. technikai, ir, kas keisčiausia, tie kombainai, kurie pakelėse pjauna javus kainuoja tiek, kiek 10 naujų avensių kartu sudėjus. Jie taipogi maitinami ta pačia CommonRail sistema, siurbliai, žinoma, gal ir Bosh o gal ir tie patys Denso - nežinau, purkštukai irgi. Faktas tas, kad tamstos samprotavimai nelabai rišasi su sveiku protu. Þinoma, nekalbu, kai pilstomas toks kuras iš atrabotkės kanistrų ar iš tokių, kuriuose nuo sienelių krenta rūdys. Tai tas pats dyzelinas, su šiek tiek pigmento - viskas. Visa kita tik sutapimai arba pasekmės atsiradę dėl netinkamo požiūrio į laikymo sąlygas ;)

Imantas

diskusija krypsta i šona.
ryt važiuoju filtra pirkt. geriau patarkit kokios firmos reiketu vengti ir kokios firmos gaminami kuro filtrai būtu patys pačiausi mano automobiliui :)
aš apie juos ne ka nusimanau, todėl, gerbiamieji, jūsų klausiu :)

NNZ

Mann+humel, Hengst, Kheht, Fram. Išvardinta pagal kokybę. Jei kaina baugina yra dar filtron.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Imantas

o kaip bosch?
ir kaip kainos kokybes santykis?
jei kas naudojat siu (Mann+humel, Hengst) firmu filtrus, apsireikskit cia :)

NNZ

tai va ir rešikiuos visus esu išnaudojęs taip pat ir bosh. Na jei bosh pigiau gausi ne mann arba hengst tada imk, nes Kaip ir nežinau ant kiek jie geri pokolkas dabar turiu tepalo įsidėjęs tai nieko tokio ir blogiau neatsitiko
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Imantas

šiandien dar ikišau snapa po kapotu. i filtra eina laidas.
ir taip ir anaip masčiau, jis gal kokiam kuro pašildymui? :D

ruzikas

cia daviklis ,kuris parodo ar filtre ira vandens!

Imantas

tvarkoje, zinosiu :)
o prietaisu skydelije kas turetu isiziebti, jei daviklis aptinka vandens?

Vasaris

kai ijungsi degima pasiziurek, desineje puseje turi buti  geltonas zenkliukas - panasus i filtra, o apacioje parodyti lasai.
Kitas geltonas yra, kad mazai tepalo karteryje. Turetum atskirti :)

Imantas

Sveiki. na šiandien pasikeičiau kuro filtra. Senasis tikriausiai buvo keistas laaabai senai. Filtro apačioje buvo tikriausiai nusistovejas mazutas ar koks velnias, o filtro viršuje radau ivairių šiukšlių.
Pakeitus ji, atsirado traukimas. Automobilis net šokteli iš vietos :)
Nuo ryt pradedu tikrinti vidutiniškai sunaudojamų degalų kiekį. ;)

Vasaris

Kuro filtro apacioje yra mazas plastmasinis varztelis isleisti nuosedas. Koki pora kartu per metus atsuku ir isleidziu dumbla :)

Vasaris

Kiek ne i tema, bet del zalios salerkos pasiaiskinau su inzinieriu dirbanciu MN.
Sake visiska nesamone, kad zalia blogesne.
Stovi bendras salerkos rezervuaras, is kurio atkrauna furas. Ir kuri eina kaip zalia, i fura ipila dazu kelis gramus.

Tai va is gamyklos iseinantis dyzelinis kuras yra vienodas, o ka toliau makliavoja kolonkes, tai atskira tema.