D4D engine preheater. Kaip veikia?

Pradėjo drwtsn, Spalis 20, 2009, 12:29:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

gal kam teko imti lauk webasto is avensio? ar kas dejosi originalu vidaus degimo? kaip juos reikia islupt? man reikia prieit iki kondicionieriaus vamzdeliu sujungimo, kurie kaip tik po webasto yra, sunkiai sekesi rasti kaip ji nuimti graziai...:|

ketvirtasis

Citataryckak parašė:
gal kam teko imti lauk webasto is avensio? ar kas dejosi originalu vidaus degimo? kaip juos reikia islupt? man reikia prieit iki kondicionieriaus vamzdeliu sujungimo, kurie kaip tik po webasto yra, sunkiai sekesi rasti kaip ji nuimti graziai...:|
Visa info apie Hidronic ir dar info apie T22 ir T25 Avensių hidronicus (su nuotraukom). spausk čia
Beje į Avensius neina Webasto, o "Eberspacher", sekmės

ryckak

Tuziukas

jo ir pas mane ira tas paslaptingasis mygtukas :)reikes ir man pasizaisti..bereikalingai sukuriau nauja tema..:)

lioska

Taigi, prasidejo salciai, atgaivinsim ir tema :D Galiausiai skaitydamas susipainiojau. Tas preheater jungiasi su mygtuku, o su taimeriu -  webasta? Pas mane yra ir knopke, ir taimeris. Taimeriui veikiant valanda - pucia salta ora. Gal laukti didesniu salciu, kad jis pradetu veikti, kaip rase D4D, kad pas ji irgi neveike, kol atsalo iki 10. Na lauksim salciu ir tada ziuresiu.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

MindeJ

Taigi, perskaites visas temas, taip ir nesupratau. Ar galima vaziuot ijungus ta mygtuka ar nea? Ar tik naudoti ji stovint vietoj?

MindeJ

Taigi, perskaites visas temas, taip ir nesupratau. Ar galima vaziuot ijungus ta mygtuka ar nea? Ar tik naudoti ji stovint vietoj?

zibalas

gold

MindeJ

Dekui ir sorry uz tai, kad du kartus ta pacia parasiau. :)

Naujokas

Pas mane irgi yra tas mygtukas, bet ji ijungus nieks nevyksta. Atvesus orams ijungus varikli ir ant klimos nustacius temperatura 23 ar daugiau automatiskai sukyla apsukos ir laikosi tol kol variklis isyla bent per 3-4 padalas (daciko). Sumazinus temperatura apsukos nukrenta. Salonan pradeda pust silta ora vos ne is karto.
O neturetu taip but kai ijungi ta knopke? Gal ji pastrigus kaip nors?

Tuziukas

CitataNaujokas parašė:
Pas mane irgi yra tas mygtukas, bet ji ijungus nieks nevyksta. Atvesus orams ijungus varikli ir ant klimos nustacius temperatura 23 ar daugiau automatiskai sukyla apsukos ir laikosi tol kol variklis isyla bent per 3-4 padalas (daciko). Sumazinus temperatura apsukos nukrenta. Salonan pradeda pust silta ora vos ne is karto.
O neturetu taip but kai ijungi ta knopke? Gal ji pastrigus kaip nors?

kad zinok ir as nejauciu ja paspaudi ar nespaudi..

zibalas

palauk 2 -3 minutes kol ikais forsuke .turetu usti .o lempute uzsidega kai paspaudi.
gold

evaldunia

2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

giedrukas

pas mane tos knopkes visai nera, bet ant klimos nustacius daugiau silumos apsukos taip pat sukyla

dtinas