D4D engine preheater. Kaip veikia?

Pradėjo drwtsn, Spalis 20, 2009, 12:29:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Citatacapris parašė:
CitataGALLANT parašė:
Siandien vakare suzinosiu.

Butinai pranesk

O tai ne kartu siandien imsim sita beda uz ragu :|
As net visas audes is garazo isvariau ir pasakiau, kad net artyn nevaziuotu.

capris

CitataGALLANT parašė:
Citatacapris parašė:
CitataGALLANT parašė:
Siandien vakare suzinosiu.

Butinai pranesk

O tai ne kartu siandien imsim sita beda uz ragu :|
As net visas audes is garazo isvariau ir pasakiau, kad net artyn nevaziuotu.

Tai kartu jei tik spesiu gryzti, jei ne tai rytoj, tada;)

GALLANT

Na va pagaliau issiaikinau, bent jau pas mane yra Power heater Hot gas type Automatic A/C, tik beliko suprasti kaip jis realiai veikia :|

Gal netycia kas nors garantuotai zino kaip jis veikia ?
Ta prasme kurioj vietoj antifrizas kontaktuoja su ismetamom dujom ?

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

dzonas

CitataGal netycia kas nors garantuotai zino kaip jis veikia ?

Ismetimo dujos niekaip nesildo antifrizo.
Tiesiog kondicionavimo magistraleje idetas sildytuvelis, kuris sildydamas saldymo agenta sistemoje padidina slegi del ko kond sistemoje padideja silumos isskyrimas. Toji delta siluma ir prisideda prie salono peciuko silumos. Vis geriau nei nieko.

http://www.worldcarfans.com/104032410914/all-new-toyota-corolla-verso-details/lowphotos#3
15 metu su dyzeliu

GALLANT

Citatadzonas parašė:
CitataGal netycia kas nors garantuotai zino kaip jis veikia ?

Ismetimo dujos niekaip nesildo antifrizo.
Tiesiog kondicionavimo magistraleje idetas sildytuvelis, kuris sildydamas saldymo agenta sistemoje padidina slegi del ko kond sistemoje padideja silumos isskyrimas. Toji delta siluma ir prisideda prie salono peciuko silumos. Vis geriau nei nieko.

http://www.worldcarfans.com/104032410914/all-new-toyota-corolla-verso-details/lowphotos#3

Kur jis yra, ta prasme kurioj vietoj po kapotu ?

Siaip tamsta kalbate apie paprasta sildytuva, jei jis imontuotas, tai masinoje nebuna to paslaptingo mygtuko (kurio foto yra pirmame puslapyje), jo taip pat nera, jei yra imontuotas elektrinis sildytuvas, nes ji valdo klimato kontrole. Zodziu priejau isvados, jei yra tas mygtukas, vadinasi yra du variantai:
1. Combustion type Power heater (webasto).
2. Power heater Hot gas type.

Visi mano teiginiai paremti dilerinemis schemomis ir aprasymais, nebent as kazka netaip supratau.
Panardzius 3val. aplink varikli ir po dilerini manuala padariau tokia isvada:
Ziurint is masinos priekio, uz variklio yra toks blizgantis vamzdis, jis jungia ismetimo kolektoriu ir EGR. Horizontali jo dalis yra pastorinta ir is jos iseina du vamzdeliai, vienas nueina i ta puse, kur dedasi dirzai, kitas jungiasi prie ausinimo sistemos po vakumo pompa. Pagal pavadinima viskas kaip ir tiktu, tik dabar reikia issiaiskinti kaip jis veikia. O prastai sildo mano nuomone del to, kad jis sildo antifriza tik tada, kai variklis dirba tuscia eiga, nes padidinus apsukas uzsidaro EGR ir ir pro ji nebeina dujos, o prastai sildo gal del to, kad visas vidus yra priauges nagaro.

Nepykit jei nusisnekejau :)

dzonas

CitataSiaip tamsta kalbate apie paprasta sildytuva, jei jis imontuotas, tai masinoje nebuna to paslaptingo mygtuko (kurio foto yra pirmame puslapyje), jo taip pat nera, jei yra imontuotas elektrinis sildytuvas, nes ji valdo klimato kontrole. Zodziu priejau isvados, jei yra tas mygtukas, vadinasi yra du variantai:
1. Combustion type Power heater (webasto).
2. Power heater Hot gas type.

Eilini karta pasijutau dziunglese...
Klausei apie "hot gas heater"?
Nu pas mane yra toks mygtukas ir tokia pat sistema. Manuale irgi tokia sistema ispaisyta ir aprasyta. Kitame, tojotos "Owner's manual", vadove parasyta prie kokiu temperaturu jungti mygtuka viena ir prie kokiu kartu su AC mygtuku.
Pas mane verso 06. sildytuvas atrodo taip http://www.worldcarfans.com/104032410914/all-new-toyota-corolla-verso-details/lowphotos#2
15 metu su dyzeliu

GALLANT

Na bet kaip tada paaiskinti, kad pagal schemas nera tu sildytuvu, jei yra tas mygtukas, bent jau Avensio manuale. Pas bendradarbi yra 2007 corola verso, tai sake, kad ner tokios knopkes. Kazko nieko nebesusigaudau.....

Tiesa slypi kazkur anapus.....:(

dzonas

Klausei apie "hot gas heater"? Apie tai ir parasiau. Nesu toks didelis zinovas apibendrinimamas. Autopliuse pardavinejamose auto fotkese kai kur matosi su mygtuku, kai kur be. Dyzeliams i saltus krastus - su mygtuku
15 metu su dyzeliu

GALLANT

O Belgija siltas ar saltas krastas ? Pas bendradarbi tai is Italijos, tai viskas aisq kodel nera mygtuko.

arytis

Þodžiu supratau bent jau tiek, kad šitas daiktas http://www.worldcarfans.com/104032410914/all-new-toyota-corolla-verso-details/lowphotos#2 atsidarius kapotą tikriausiai atrodo taip, kur raudonai pažymėta http://img36.imageshack.us/img36/7696/avensis.jpg. Bent jau pas mane toks yra.

GALLANT

Ir pas mane toks dalykas yra, kuris pazymetas raudonai, bet tai yra kondiskes freono filtras, kiek as isivaizduoju, nes panasus bakeliai ant vamzdziu statosi visose masinose su A/C.

arytis

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

arytis

Citatammersass parašė:
Pas mane to raudonai pazymeto nera

O iš kurio Europos galo mašina?