Apsukos*

Pradėjo JTM, Spalis 20, 2009, 13:31:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

JTM

Uzvedus salta varikli apsukos uzkyla iki 1800. Iki 800 nukrinta po kokiu 5 minuciu. Cia normalu ar bugas kazkoks ?
Klausiau apie tai Solorinoj, kazka neaiskiai numyke...
Avensis'00, 1.8 vvt-i, awtamatas

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

NNZ

normalu benzinui, o pas tave toks ir stovi, tai tada nebijok, šalčiai praeis ir nebekils taip.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

Aha, pas mane irgi tas pats. Nors jau trečia žiema šiam automobiliui artinasi, bet nepamenu ar anksčiau taip žiauriai užkildavo :o Pats buvau nustebęs paskutinių dienų apsukomis.

Gytyto

Viskas ore cia. pas man irgi syrit taip buvo, bet nespejau langu nusvalyt jau vel norma apsuku :)

ketvirtasis

Beveik 2000 apsukų, OHO pas mane jau turbina nuo tiek įsijungtų. Apie 1200 ir 800 kai pašyla, bet ir su kitom tiek pat būdavo (apytiksliai).

Henris

ketvirtasis pas tave dyzelis nepamirsk, o cia apie benza eina kalba. Benzui viskas ok auto padsosas isijungia
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

mind

Kažkur buvau minėjęs, kad kompą galima apgaut , rimituojant aukštesnę oro temperatūrą ir nebūna tų aukštų apsukų.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

Aisku galima kompą apgaut dedant ant oro temperatūros matuoklio papildomą rezistorių, tačiau tai imitouja mažesnę oro temperatūrą.Ko pasekoje yra riebinamas kuro mišinys ir gerėja trauka ir kuro sąnaudos.Čia toks alia čipas daromas.
Mano auto taip pat ilgai aukštas apsukas laiko ir tai tikrai nėra blogai.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

lioska

Tereikia isjungti peciuka kol prades silti (bent pas mane) ir viskas stoja i savo vietas. Kai ijungiu peciuka su saltu vatrikliu, kai lauke salta - apsukos pakyla iki 1200, kai isjungiu peciuka (sumazinu iki minimumo tenperatura) - apsukos stojasi i savo vietas - 1000
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

azart

viens prie vieno ir pas mane su tom apsukom. Viskas cia gerai, tiek dizeliams,tiek benzininem auto.
festina lente

kaimynas20091

Laba diena..Nusipirkau as avensiuka sita,bet manau turiu bedu siokiu tokiu.Variklis dirba ant 400 apsuku,kai ijungiu peciuka,ant saltos masinos ,tai apsukos iki 800-900 pakyla ir kai pasyla,vel iki 400 nukrenta.Kas cia gali buti,ar cia kazkokia didele beda? Ar meistras gali pakelti apsukas? Ir kokios jos turi normaliai buti? As visiskai zalias sioje sferoje,o gyvenu Airijoj,ir mano miestelyje tikrai geru meistru near,kazkokie lenkai su atbulais pirstais tvarko..Gal galesite padeti,patarti..Aciu

mmersass

pas mane normaliai buna 800, o kai ijungi peciuka, esant saltai pakyla apytiksliai iki 1200.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

anjo

pas mane tas pats,kaip ir mmersass sako:)

Mars

Sunkiai tiketina kad variklis dirbtų ant 400 aps., jis turėtu iškarto slopti arba apsukos šokinėti, pulsuoti. Manau kad su apsukų rodymais yra kas nors netvarkoje, kai spėju apsukų signalas pareina nuo generatoriaus.
Bet jeigu nėra to variklio slopimo, apsukos nešokinėja tai nekiščiau ten nagų.;)

mars