Manual; Guide

Pradėjo dezpect, Liepa 27, 2008, 17:51:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

dezpect

Sveiki,

Niekaip negaliu rasti toyota avensis user`s guide anglu kalba, ar user`s manual (nezinau kaip tiksliai vadinasi). Gal kas galite pagelbeti? Gal zinoti iskur parsisiust elektronine versija?

P.S. Auto metai 2001

Smac

Radau rusiskame Avensiu klube manualus, bet archivai su passwordu, kurio niekaip suzinoti negaliu...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

dezpect

kazkas keisto.. galvojau toki dalyka kaip manual`a rasiu be vargo, bet ilga laika praleidau googlei sededamas ir nieko.. :|

NNZ

tai turejo parduodant masina duot
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

dezpect

pas mane jis yra, taciau vokieciu kalba, kurios ne trupucio nemoku

NNZ

o tai tokio reikia ? rusiskai skaitai ?

Smac

CitataNNZ parašė:
tai turejo parduodant masina duot

Kalba tikriausiai apie repair manual, o ne siaip manual :)
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

dezpect

kalbu apie owner`s manual. Tai yra ne repair. Ta prasme apie ta manual`a, kur viskas paaiskinta ka reiskia ir kaip naudotis.

Tiktu ir rusu kalba, bet geriausiai butu anglu.

Smac

nu gerai :) bet as ruosiusi gauti ir repair manual, nei elektros laidu isvedziojimo schema

dezpect

Jeigu netycia uztiksi ir owner`s manual`a, tai numesk linka jei galesi,  buciau lb dekingas

NNZ

kelintu tavo metu avensis ?

mind

CitataSmac parašė:
Radau rusiskame Avensiu klube manualus, bet archivai su passwordu, kurio niekaip suzinoti negaliu...
Ten kažkaip ir prisiregistruoti nerandu kur, o gal aš žioplas toks?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

dezpect

kaktusas

Turiu angliska nuskanuota owner's manual

Smac

Citatamind parašė:
CitataSmac parašė:
Ten kažkaip ir prisiregistruoti nerandu kur, o gal aš žioplas toks?

Siandien atsirado registracijos linkas. Prisiregistravau ir paprasiau pass tiems archivams...