Benzino bako rezervo lemputė

Pradėjo bladas, Spalis 27, 2009, 21:03:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

bladas

Sveiki, kiek zinau, i Toyota Corolla Verso  2002m. 1,6 VVT-I benzo baka telpa 55 litrai benzo. Prie kokio benzino kiekio likucio turi uzsidegti oranzine lempute, signalizuojanti apie benzino pasibaiginejima? Pas mane, kai uzsidega sita lempute, i baka telpa 42-43 litrai, tai negi rezervas uzsidega esant 12-13 litru likuciui? Ar pas mane bakas mazesnis? Kaip yra jums, Verso savininkai?

Memelis

Savo abiejuose automobiliuose nesu ipyles pilno bako kaip nurodo gamintojas, kad ir kiek km bebutu like nuvaziuot. Kiek pamenu, dar iki 5 Ltr. galetu tilpt kad ir varvintum... Nezinau kodel, bet taip jau yra... :|Pas vokiskas auto chebryte sugeba dar net daugiau ipilt nei gamintojas nurode, kas ypac pravercia kontrobandiniais tikslais ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Edvatronas

Mano corollos manuale buvo parasyta: "kai uzsidega benzo lempute - vaziuokite iki artimiausios degalines" :D
Siaip nesitikekite Jus tikslumo, tai yra tik perspejimas, kad baigiasi kuras.... IMHO vazineti su pustusciu baku - kenkia benzo siurbliui....

Gytyto

Kaip su verso nezinau, bet su lepute pora kart nulekiau 90km, tai gaunas apie7-9litrus rezervas

Henris

Daugelis gamintoju nurodo, kad uzsidegus lemputei bake lieka apie 10proc kuro. Niekada nebus gamintojas numates, kad ten liko butent 10 proc ir ne laso daugiau. Visada paliekamas rezervas didesnis, kad nesustotum pakeleje, nepamirskit kad dar sistemoje kokie3-4ltr cirkuliuoja. Beje ziema ir vasara kuro visada supilsit skirtingai, kai silta skysciai pleciasi, tokiu atveju vasara turetu tilpt maziau o ziema daugiau.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

s-igi-s

Pas mane ne Verso, o universalas, bet lemputė irgi stebina. Užsidegus lemputei dar laisvai galiu pravažiuoti 150 km, o gal ir 200 km :) Tiesa, pastebėjau, kad įpylus pilną baką (iki pirmo pistoleto iššovimo), kuro rodyklė rodo virš viršutinės padalos. Matyt, dėl ir tokia atsarga gaunasi.
Toyota Corolla 1.6 VVT-i LPG '02
Renault Espace 2.2 DT '98
-----------------------
[small]Ex:
Citroen: 4x XM V6, 1x XM 2.1TD, 1x ZX 1.9D, 1x C2 1.4HDI
Lancia: 1x Zeta 2.0T[/small]

Milda

knieti vis isbandyti vaziuot,kol sustos mano Corolla uzsidegus lemputei,o tai vis nezinau,kiek vistik atsargos lieka,kai uzsidega perspejantis signalas? Pavazinejusi degant ispejimui apie 20km , supilu i savo karolyte apie 41 ltr. Idomu,koks bakas pas ja 1999m, 1,6 variklis.?

Homer

pas mane D4D uzsidegus lemputei kompas rodo kad dar galiu 140km nuvaziuot. Daugiausiai esu 80km nuvaziaves, paskui nervai neislaike ir i degaline nusukau :)

pauliussss

pas mane corolla verso tai kai uzidega lempute tai rodo, kad tik 40 km gali pravazuot.:(

MantasT

2003 Corolla Verso. Uzsidegus lemputei autostrada galiu pravaziuoti 100 km. Mieste nerizikuoju ir nevarau daugiau negu 50 km.