sunkiai kuriasi ryte

Pradėjo pauliussss, Spalis 28, 2009, 19:48:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

pauliussss

purstukas praleidzia dyzeli(nes matavo ir sake,kad krenta spaudimas kuro), todel taip yra. padariau diagnostika purkstuku, visi geri tik pasake, kad kazkur leidzia i kuro sistema ora.Tai tada pabandziau pakeisti kuro filtro pompike(nes ji uzsipompavisi turi buti kieta, o pas mane po kiek laiko suminkstedavo), pasikeiciau, ir vel sunkiai kuriasi...gal kas turejot tokia problema, gal galit padet aciu

FUX

o akumuliatorius kaip ? nepasenes?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

pauliussss

supranti kuriasi lyg kuras butu su oru, gal kur voztuvo kokio neuzdaro uzgesinus varikli, nes dingsta kuras kai nuemi kuro iejimo slangute.

pauliusdd

Patikrink, ar nesusidaro vakumas bake. Pavazinejes prasuk kuro bako kamsti, jei oras susnyps, reiskia susidaro vakumas. Tada ziurek bako alsuokli.
टोयोटा इस बल.

Homer

vakumas visada susidaro jei vazineji su nedideliu kiekiu degalu bake.

Saulius SSS

kazkur i  kuro sistema traukia ora.gal keitei kuro filtra? gal bloga tarpinike kuro filtro.gal ka nors pries ta beda remontavai?dazniausiai taip buna kai prikisa rankas kas nors kur nors ir ""savaime atsiranda'' liga.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

suirad

Ar suradai priežastis? Pas mane labai panašus gedimas. Ryte kuriant toks jausmas kas užsikuria keli cilindrai, o koks vienas dar ne ir starteris sukasi, kol užsikuria. Iškarto užgesinus variklį,antrą kartą užsikuria be problemų. :(
atoyoT

Robas

To pauliussss: kur darete purkstuku diagnostika? Kiek kainavo?:p

Henris

Pas mane po nakties irgi uzsikuria pasipurtydamas, is pirmo galvojau zvakes, bet pakaitinima tikrino pakaitina ciki. Tada buvo apemus panika kad kompresija nevienoda cilindruose, bet tada netrauktu ir labai sunkiai tureciau kurti, tai visgi speju, kad kuro padavimas biski streikuoja, bet kol kas neturejau laiko aiskintis toliau, jei kas issiaiskinsit ir man butu pravartu zinot. Bet tas kitu cilindru pasikurimas trunka pas mane vos sekunde ir tada variklis dirba lygiai, vazinejant diena, uzsikurimai buna normalus, cia tik po ilgo stovejimo apie 10 val.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

suirad

CitataHenris parašė:
Pas mane po nakties irgi uzsikuria pasipurtydamas, is pirmo galvojau zvakes, bet pakaitinima tikrino pakaitina ciki. Tada buvo apemus panika kad kompresija nevienoda cilindruose, bet tada netrauktu ir labai sunkiai tureciau kurti, tai visgi speju, kad kuro padavimas biski streikuoja, bet kol kas neturejau laiko aiskintis toliau, jei kas issiaiskinsit ir man butu pravartu zinot. Bet tas kitu cilindru pasikurimas trunka pas mane vos sekunde ir tada variklis dirba lygiai, vazinejant diena, uzsikurimai buna normalus, cia tik po ilgo stovejimo apie 10 val.

Pas mane viskas analogiškai, reiks diagnostika atlikti Toyotoje
atoyoT

NNZ

pasakys kad nedirba purkštukas 99 proc, nes va pas tėvuką ligiai kaip pas jus viskas taip kuriasi na bukvu x, paskui kai pašyla normaliai. Tai va bandysim teisybės ieškot kur ištikrųjų bėda.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

noshell

Na man panasus dalykas kitam auto vyksta, ne Toyotai, t.y. uzkurus siek apie kokias 15-30 s pasipurto varikliukas, atrodytu kad nesudirba vienas purkstukas, bet po to, koki 1-2 min issilygina variklio darbas. Variklis TDCi,nu aisku ka apie ford kalbu, nu bet dzin. Ar kas bande ir girdejo kuro sistemos plovima, kuri siulo kazkoks Aleksejus, tipo pats atvaziuoja susitares ir viska padaro. Vieni skepiskai apie tai asiliepia, kiti - rankom ploja, man dar toks klasimas pasistojo - sako, kad viena karta per 100 000 km ta uztenka, bet realiai ar kas po to pravaziavo koki 20-30 gabalu ir neturejo problemu su varikliu. Laukiu atsakymu ir atsiliepimu. O web page yra toks apie sistemos valyma, tad idomu:

www.akzoos.stailas.lt

Tiesiog idomu. Iki

NNZ

noshell iš skaudžios patirties sakau, šitas ford purkštukų keitimas brangiau nei pas toyotas, patarčiau jei ištirųjų purkštukai, stumt, nebent dabar jau kainos apmažėjusios remonto ir purkštukų.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

pauliussss

purstuku diagnostika dariau libemoj cia partizanu gatvej su visais darbais ir tarpinikiu pakeitimais 300 Lt. Tai gal jau kas nors varet savo masiniukus patikrint kam ta panasi beda yra?as tai liki siol neturiu laiko..:(

Henris

Na matai ta beda tik tokia, kad ryte kuriant masina pasipurto varikliukas tik kokia 1sec, tai nera didele ta beda, jei ir purkstukas myzcioje ryte. Kol ant 100km-10l neryja, tai gal prie tu purkstuku ner ko kist nagu... CIa tik mano tokis pamastymas :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019