1.4 l D4D kuro sąnaudos

Pradėjo Supmutmas, Kovas 05, 2015, 16:03:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Niekaip netelpu i tokias sanaudas :) 15 euru max 300 km esu ispaudes, bet bakas iki nudusimo
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Su viena zvake veikiancia vazineji turbut nerealiai mazai ir ryja :D

robertas1993

Na siaip pakaitinino zvake reikalinga tik uzkurimui... tik klausimas kaip variklis gali graziai uzsikurt su ta viena zvake per didziausius salcius...? :think:
Buvo vienakart bairis, kai prasidejo mirkset ties kryzkalniu o degaliniu tai ner tik kaune yra, tai kazkaip uzteko dyzelio ir dar vaziavau ties 160km/h... :-DVasaros ir ziemos sanaudu kaip ir nejauciu skirtumo
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Vladas55

MindaugasB

Sia ziema salciu nebuvo, tai nematau bedos ir be zvakiu uzvesti.

MB 2.5 turbo-D man Vilniuje geria stabiliai 10L dyzelio, o paspaudus ir 11-12L. Dvieju tonu masina su mechaniniais purkstukais man uz 5L/100km saliaros niekaip nevaziuoja. Auris 1.4 dyzeliukas mieste su visais kamsciais, sviesoforais irgi ima 6L su virsumi. Trasoje maziau. Tik as nepasakoju, kad man Auris ima 4L mieste ir vazineju labai taupiai. Tu pirma pasimatuok kaip baltas zmogus, tada galesi papasakoti kaip 160km/h mynei su tusciu baku kuro.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

O kaip matavai kiek ryja? :-)del idomumo noriu paziuret kokios sanaudos :-) bus mazos sanaudos bet vistiek knieti suzinot :-D bet gal del to kad toyota yaris su vairuotoju ir pilnu baku sveria virs tonos o Auris man rodos beveik dvi tonas sveria... :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Gal parduodi savo Yaris? Mielai nupirkciau masina ryjancia 3L/100km, nes visur sudrozti lavonai, ryja po 6L (n)

robertas1993

Oi ne savo yari pasiliksiu :-D dabar ruosiuos pardavinet yari verso benza 1.3 63kw :-)
Beje nekalbu butent sia ziema, o praeita ziema buvo salciai nes masina tai pirkom 2 metu senumo ir zvakiu ne karto neesu pirkes ir keites... :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Tai is kur zinai, kad ir ana ziema zvakes neveike? :)

Pilk pilna baka iki pistoleto atsokimo arba dar geriau, kol dyzelis matysis bake. Tada vazinek kol uzsidegs lempute bako, vel i degaline iskart ir pilk iki pistoleto atsokimo arba kol dyzeli matysi. Pries tai kilometraza nusirasyk ir uzpyles skirtuma kilometru paskaiciuosi. Arba parasyk, cia - mes paskaiciuosim.

P. S. Auris 1300kg sveria :) As apie MB sakiau kad dvi tonas sveria.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Rimtai tiek auris sveria? :O as maciau skelbime kad 2l auris svere beveik 2tonas...  :think:
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 16, 2015, 11:40:09 AM
Rimtai tiek auris sveria? :O as maciau skelbime kad 2l auris svere beveik 2tonas...  :think:

Tai ka variklis dameta +700 Kg?

robertas1993

Nezinau, maciau skelbime ir tiek :-) o kad zvakes neveike tai as negaliu garantuot tiesiog galvojau kad neveikia nes gamyklines ir ne karto nekeistos :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

arytis

Tarkim tuščio Aurio masė 1300 kg. Bendra masė ,įsivaizduoju, apie 1750 kg. O jau ir atrodo beveik 2 tonos kai nesigilini :)

Venza

Yario mase irgi 1025kg,o pakrauto 1400kg.350kg skirtumas tarp maksimaliu.Nelabai ir didelis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...