Avensis T22 dažniausios bėdos

Pradėjo Gintautaz, Lapkritis 03, 2009, 16:08:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

wikcia

nenoriu kurt naujos temos, priekinio stiklo valytuvu pasildymas domina. nes pas mane toks jausmas, kad neveikia. veidrodeliai ok. O valytuvu zona ir ilgai pasildzius netirpsta. kaip pas jus ar matosi akivaizdziai, kad tirpsta sniegas valytuvu srity?

Raiforas

Jei  sioj zonoj yra sniego  ar ledo tirpsta momentaliai, perziurek atidziai visus siulus gal kur itrukimas yra.

JTM

wikcia, o tu isitikines kad veidrodeliu pasildymo knopke turi injungti valytuvu pasildyma ?
As pas save nesenai pastebejau, kad yra toks navarotas :) Ruosiusi varyti pas elektrika, kad ijungtu.
Avensis'00, 1.8 vvt-i, awtamatas

wikcia

JTM, manuale skaiciau, kad ta knopke turi ijungti, bet pas mane tas dalykas neveikia.

Animal

O kaip ijungti priekinio stiklo pasiltinima gal galit pasakyt? Ar ta pati knopke kur ir galini sildo? Dekui :)

Memelis

Ta pati. Ja paspaudus isijungia galinio lango, veidrodeliu ir priekinio stiko apacios sildymas.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Gincius

Pas mane priekinio stiklo ir veidrodėlių šildymo mygtukas atskirai, kairėje vairo pusėje. Galinio stiklo pašildymo mygtukas dešinėje vairo pusėje.
[mail][/mail]

NNZ

pas mane (avensisI) tai yra mygtukas kartu su veidrodėliai ir priekinio lango šildymu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

azart

CitataMemelis parašė:
Ta pati. Ja paspaudus isijungia galinio lango, veidrodeliu ir priekinio stiko apacios sildymas.
Cia kas per nesamone? Priekinio lango valytuvo zonos apsildinimas ijungiamas atskira knopke siek tiek desiniau vairo.
festina lente

wikcia

azart, pirmuose avensiuose siek tiek desiniau vairo yra heateris (salono ir variklio pasildytojas), o valutuvu zona ir veidrodeliaiatskira knopke valdymo skydo virsutineje dalyje.

azart

Citatawikcia parašė:
azart, pirmuose avensiuose siek tiek desiniau vairo yra heateris (salono ir variklio pasildytojas), o valutuvu zona ir veidrodeliaiatskira knopke valdymo skydo virsutineje dalyje.
Valttuvu zona ijungiama atskiru migtuku. Arba salia heaterio arba ant centrines konsoles, dabar jau neprisimenu. O veidrodeliai sildomi kartu su galinio lango apsildinimu.
festina lente

Memelis

Citataazart parašė:
CitataMemelis parašė:
Cia kas per nesamone? Priekinio lango valytuvo zonos apsildinimas ijungiamas atskira knopke siek tiek desiniau vairo.

100 % tikras, kad pas mane viskas įsijungia vienu mygtuku! Nežinau kaip yra pas kitus, pas mane taip stovi.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

JTM

O pas mane viena knopke ijungia galini stikla, kita veidrodelius. Palauksiu kol eletrikas nusikas sneiga nuo garazo ir vaziuosiu, kad trecia knopke padarytu. :)
Avensis'00, 1.8 vvt-i, awtamatas

azart

CitataMemelis parašė:
Citataazart parašė:
CitataMemelis parašė:

100 % tikras, kad pas mane viskas įsijungia vienu mygtuku! Nežinau kaip yra pas kitus, pas mane taip stovi.
Memeli, paziurek apie kokiu metu auto snekame!
festina lente

kaktusas

Citataazart parašė:
Valttuvu zona ijungiama atskiru migtuku. Arba salia heaterio arba ant centrines konsoles, dabar jau neprisimenu. O veidrodeliai sildomi kartu su galinio lango apsildinimu.
Na kiek Avensių, tiek variantų :)
Pas mane vienas mygtukas -galinio stiklo, kitas - veidrodėlių ir priekinio stiklo