kompiuterio ekrano parodymai

Pradėjo rockas, Kovas 17, 2015, 11:33:06 AM

« ankstesnis - sekantis »

rockas

Sveiki,
Gal kam yra buvę, kad kompo ekranas pradeda rodyt kažkokią psichodeliką? vaizdai keičiasi pastoviai. prisegu kelias nuotraukas, kad būtų aiškiau apie ką aš čia... Kur ieškot galų reikia?
Tiksliai neužfiksavau kada prasidėjo šitas reikalas, nes dažniausiai tas ekranas išjungtas būna, bet įtariu, kad po tepalų ir visų filtrų keitimo. Ar įmanoma, kad buvo kas nors užkliudyta ar atjungta? :) variklis 2.2 D4D

ginciavas

Pabandyk atjungti laidus nuo akumo , palaukt pora min. ir vel pajungti. Man buvo panasiai, tai padejo.

rockas

Bemsas

LCD neturi gero kontakto. Kokia ten sistema - pasakyti negaliu, neardziau. Gal koks sleifas atsoko nuo ekrano, ar gumyte.

kosmosiukas

gal meistrai atgrubnagiai netycia uzkliude, sugeba jie...

ketvirtasis

Siūlyčiau išsiardžius pradžiai gerai apžiūrėti pačią plokštę ir šleifo (jei jis yra) kontaktus.

GALLANT

Ardem pas Gisa del apsvietimo, tai ekranas jungesi per gumas, slefo nera, jei gerai pamenu.

SimasJ

Blemba, uzejau i foruma - norejau kurti nauja tema, bet sakau paziuresiu - gal kas nors jau apie tai buvo rases :)  Pas mane si ryta identiskai kaip cia! :) Net nufilmavau. Maniau, kad del saules uztemimo, bet ziuriu, kad cia jau anksciau kai kam pasireiske.

Rockai, ar sprendei kaip nors ta problema ar dar ne? Beje, kokiam servise keitei tepalus, filtrus? At pats keiteisi?

Daugiau niekam tokiu bajeriu nebuvo?

Pas mane beje avensis 2004 1,8l benzas.

rockas

Tiesą pasakius dar neišsprendžiau. Bandžiau akumą atjunginėt, žiurėt gal kokios fiškės atjungtos po meistrų lindimo, bet lyg ir viskas vietoj. Tubūt bus kažkas su kontaktais kaip čia minėjo...
Simai, jei ką išsiaiškinsi - pranešk  :)

SimasJ

Citata iš: rockas Įrašytas Kovas 20, 2015, 08:43:25 AM
Tiesą pasakius dar neišsprendžiau. Bandžiau akumą atjunginėt, žiurėt gal kokios fiškės atjungtos po meistrų lindimo, bet lyg ir viskas vietoj. Tubūt bus kažkas su kontaktais kaip čia minėjo...
Simai, jei ką išsiaiškinsi - pranešk  :)

Kuriam servise keiteisi tepalus ir filtrus?

toyotad4d

kiek pamenu per sleifa ekraniukas jungiasi.

TYRAN

Bemsas

Buna pilnai uzgesta ekranas, tada reikia varza nuline pakeisti salia proco, ir vel veiks.

ketvirtasis

Greičiausiai procui kapecas arba softas "nusimušęs".