buksuoja sankaba ?

Pradėjo Killleris, Sausis 25, 2014, 08:53:24 AM

« ankstesnis - sekantis »

Killleris

Norejau paklausti kaip ten yra su tais sankabu tvarkymais? Pas mane sankaba buksuoja aukstesnese pavarose stipriau pagazavus vaziuojant,bet siaip nera jokios vibracijos,begiai jungiasi lengvai.Tai reiskia kad man reikia keisti visa branguji sankabos komplekta su smagraciu?

arytis

Tai kad neaišku kokia tavo mašina.

Killleris

arytis

Tai keisk sankabą, o išardžius matysis ar reikia keisti smagratį.

kiaules galva

As asmeniskai savo buvusiame Avensis 2.0 D4D 85 kW keiciau tik sankabos diska, nes isardzius paaiskejo kad smagratis buvo geras. Visi ligos simptomai buvo kaip pas temos autoriu, t.y. norint staigiau pagreiteti sankaba prabuksuodavo. Pas mane taip pat jokiu vibraciju nebuvo ir begiai jungdavosi lengvai ir sklandziai. Manau kad cia bus toks pat atvejis.

Killleris

Buvai teisus, as taip pat pakeiciau sankabos diska ir bedos baigesi. Meistrai minejo, kad ant smagracio nieko blogo nesimato. Kazkur girdejau, kad galima vazinejant kazkiek pasaugoti branguji smagrati. Yra cia tiesos tame ar tai tik mitas?

dagas

Jeigu ne paslaptis kiek lietuvisku palikai uz darba ir detales

Tomulis

Man ir butu idomu kiek atsiejo sankbaos disko keitimas ir pacio disko kaina

Indifference

Mane irgi domina kainos. Tiek viso komplekto brangiojo, tiek tik tokio atvejo, nes jauciasi pabaiga sankabos jau arti. Gal kas Kaune rekomeduotumet meistra koki nebranginyka ir is kur detales saudytis?  (H-)

ToyotaClub

Galiu meistro kontakta duoti dirbes astovybeje kadaise.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Myjack

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Vasaris 02, 2015, 11:54:00 AM
Gal galetumei ir man i pm imesti tuos kontaktus? reikia atsargai tureti :)
Dekui

ToyotaClub

Siaip jis visas tvarko auto. Pas ji vaziuokle tvarkiausi tai kaip ir viskas ok, nebrangininkas, nezinau po euro kaip. Vistiek geriau nieko neradau Kaune. Tik nezinau del  Diagnostikos
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Indifference

KarinaPaul

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Vasaris 02, 2015, 11:54:00 AM

Gal ir man galėtum duoti to meistro kontaktą?