SPRENDIMAS JeI KAM ATSIBODO SALTAS ORAS PER CENTRINES PANELES DEFLEKTORIUS

Pradėjo ramasenka, Balandis 02, 2015, 15:36:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

egariukas1

Be problemu,tik pagal masina manau,kad pas ponuli turbut stovi klimato kontrole.Ten jau kazi ar pavyks taip paprastai,nes sklendes turetu but elektra valdomos

ramasenka

nereikia ten jokiu sugebejimu ten paprasta kaip 2x2.atsukat viena varzta isimat detale ir dirzeli uztempiama kabinat ant baltos aseles ir troso kad asele nebejudetu.nu lengviau ir but negali :) :) :)  toj aselej net ertme yra uztempiamam dirzeliui prakisti.

RDeEsser

O aš jau brandinau mintį kada čia užsiimt viso pečiuko ardymu,nes maniau kad čia gedimas,o pasirodo viskas gan paprasta :)
Bet dar atsiminiau kad pas mane kažkaip po kurio laiko pradeda vėsti oras ir iš kraštinių angų.Vis reikia duoti "gazo" sukant karščio rankenėlę į didesnę padėtį.
Ar čia taip pat su tuo šūdeliu surišta?
E

TYRAN

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Balandis 22, 2015, 19:46:55 PM
O aš jau brandinau mintį kada čia užsiimt viso pečiuko ardymu,nes maniau kad čia gedimas,o pasirodo viskas gan paprasta :)
Bet dar atsiminiau kad pas mane kažkaip po kurio laiko pradeda vėsti oras ir iš kraštinių angų.Vis reikia duoti "gazo" sukant karščio rankenėlę į didesnę padėtį.
Ar čia taip pat su tuo šūdeliu surišta?

Kai salonas sušyla, ta pseudo klima pučia vėsesnį orą t-ros palaikymui. Juk suktuku nustatai norimą salono t-rą.

RDeEsser

Citata iš: TYRAN Įrašytas Balandis 22, 2015, 22:14:18 PM
Kai salonas sušyla, ta pseudo klima pučia vėsesnį orą t-ros palaikymui. Juk suktuku nustatai norimą salono t-rą.
Na taip,bet kad man akivaizdžiai jis per šaltą tą temperatūrą palaikyt bando,nes iš pradžių pašildo kaip reikiant,o po to vis vėsėja ir vėsėja.
E

TYRAN

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Balandis 23, 2015, 00:00:52 AM
Na taip,bet kad man akivaizdžiai jis per šaltą tą temperatūrą palaikyt bando,nes iš pradžių pašildo kaip reikiant,o po to vis vėsėja ir vėsėja.

Mano Coroloj klima ant 20 nustatyta - pašildžius saloną šiom dienom, taip pat rytais irgi rodosi, kad šaltą pučia.

Aurutis

Na pas mane avensis 2002 metų. Pirmas modelis. 2.0 d4d 81kw ir nerandu šio daigčiuko po vairu ten..

Išsiųsta naudojantis SM-G531F Tapatalk 4 Lt

RDeEsser

Citata iš: Aurutis Įrašytas Rugsėjis 24, 2016, 15:37:26 PM
Na pas mane avensis 2002 metų. Pirmas modelis. 2.0 d4d 81kw ir nerandu šio daigčiuko po vairu ten..

Tai taip paprastai ir nerasi,jis uždarytas.
E

Aurutis

O tai gal smulkiau eina pasakyt kur ten rasti?

egariukas1

Kad zmogus net nuotrauka papyskines.Pakelk kilima prie desines kojos i sona ir matysi

Aurutis

Tai kad parašyta kad po vairu žėt, ne po kilimėliu.