Sugedo rankinis stabdis

Pradėjo raimis1966, Balandis 04, 2015, 21:11:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Citata iš: MindeJ Įrašytas Sausis 17, 2017, 22:01:52 PM
Jeigu meta klaida "check parking brake system" ir "check vsd system" imi egr voztuva lauk ir isplauni. Turetu padet. Neperseniausiai taip buvo. Po plovimo visos klaidos dingo.
[/quote
Dviejuose servizuose buvau, abu EGR atmetė. Check VSC system panaikino prisijungę, bet "check parking brake system"  neišėjo panaikinti.
Trauka gera, rankinis veikia. Ar tu iškarto valei EGR ar diagnostika darei?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

guners

Skaitant šį forumą iš aukščiau paminėtų forumiečių kuriems buvo sugedęs aktyvatorius meta "parking system inoperable". Pas mane ne toks pranešimas, peršasi mintis apie tai, ką sakot, kad EGR. Bet kaip susijęs rankinis su EGR ir man nedašunta.

guners

Diagnostika aš pasidariau, meta tokias klaidas: C1346 Zero Point Calibration of clutch stroke sensor undone;
C1336 Zero Point Calibration of G sensor undone;
C1201 Engine control system.

MindeJ

Man irgi buvo keista, kad tarpusavi nesusieje, bet valyk EGR, blogiau nebus.

guners

Citata iš: MindeJ Įrašytas Sausis 18, 2017, 20:27:49 PM
Man irgi buvo keista, kad tarpusavi nesusieje, bet valyk EGR, blogiau nebus.
O Tau irgi šita problema buvo? Iš postų matau, kad blokelį keitei. O kokie simptomai buvo, kad reikėjo keisti, užstrigo? Kokius pranešimus metė skydelyje?
Diagnostika darei?

MindeJ

Keisti reikejo nes nebeveike. Is pradziu veike, bet jeigu lauke lydavo, pradedavo grybaut. Po kurio laiko is vis nebeveike, uzvedus masina visada mesdavo klaida (db neatsimenu kokia) ir pastoviai mirgsedavo rankinio stabdzio lempute. Pakeite nauju ir kazkur menesio ismete sitas klaidas "check parking brake system" ir "check vsd system". Galvoju dzin, garantinis yra nuvesiu tegul tvarko. Bet pasidomejau, kad gali but EGR, nuveziau savo meistriukui, kad isvalytu. Sake buvo daug shhh. Po valymo dingo visos klaidos.

Edgardas

Citata iš: MindeJ Įrašytas Sausis 18, 2017, 21:10:17 PM
Keisti reikejo nes nebeveike. Is pradziu veike, bet jeigu lauke lydavo, pradedavo grybaut. Po kurio laiko is vis nebeveike, uzvedus masina visada mesdavo klaida (db neatsimenu kokia) ir pastoviai mirgsedavo rankinio stabdzio lempute. Pakeite nauju ir kazkur menesio ismete sitas klaidas "check parking brake system" ir "check vsd system". Galvoju dzin, garantinis yra nuvesiu tegul tvarko. Bet pasidomejau, kad gali but EGR, nuveziau savo meistriukui, kad isvalytu. Sake buvo daug shhh. Po valymo dingo visos klaidos.
O kiek kainavo keitimas nauju ir kur keitei? :)

guners

Citata iš: MindeJ Įrašytas Sausis 18, 2017, 21:10:17 PM
Pas tave visai kita bėda buvo, rankinis tiesiog jau neveikė. O kokias klaidas diagnostika rodė prieš valant DPF?

MindeJ

DPF as nevaliau. Mano el. rankinis stabdis buvo mires, todel keiciau nauju. PO KEITIMO UZSIDEGE "check parking brake system" ir "check vsd system". Issivale EGR voztuva ir klaidos dingo.

ketvirtasis

Citata iš: MindeJ Įrašytas Sausis 19, 2017, 19:26:28 PM
DPF as nevaliau. Mano el. rankinis stabdis buvo mires, todel keiciau nauju. PO KEITIMO UZSIDEGE "check parking brake system" ir "check vsd system". Issivale EGR voztuva ir klaidos dingo.
Neprošal papasakok stabdžio blokellio kainą (kakaip nepastebėjau)

MindeJ

Rasiau, 4psl. yra postas. ;) Kaina su darbu 880E. ;)

ketvirtasis

mitrij

Sveiki. Toyota Avensis III 2009 D4D meta klaidą "check parking brake system". Pastebėjau, kad anksčiau padedant judėti rankinis automatiškai nusiimdavo. Dabar to nedaro, reikia su mygtuku rankini nuimti. Kur čia gali būti  problema ir kiek kainuoja toks remontas?

Dziuka

Nors diskusijos ir labai neaktyvios, bet, ar kartais nebus ištaisytos rankinio bėdos atnaujintame modelyje kalbu apie 2012 m. Gal kas žinote.

Edgardas

Sveiki, praskenavau toyotą ir aptikau klaidą "C13A7 Actuator Malfunction", prieš keičiant galines kaladėles Mototojoj klaidos nebuvo, šiandien turėjau laisvo laiko ir praskenavau. Taipogi, pastebėjau, kad atleidžiant stabdį, kažkoks traškesys ties galiniai ratais.
Gal kam teko susidurti? :/
Dėkui.