salono filtras

Pradėjo MnDs, Balandis 07, 2015, 14:37:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

MnDs

sveiki, ar yra kas bande salono filtra su aktyvinta anglimi? pasijaute bent kiek nors kad i salona neieina lauko kvapas? ir siaip kokio gamintojo geresni, ar kokio reiktu vengti?

Saulius SSS

Anglis neutralizuoja kvapus. Kažkiek padeda. Bet kaina tai apie 4-5 kartus didesnė.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

katana7

esu bandęs, bet labai didelio skirtumo nepajaučiau.

gts

As dabar turiu isidejes, bet nejauciu jokio skirtumo, jis labiau skirtas tiems, kam alergija  nuo ziedadulkiu, nes kaip man aiskino, butent su anglimi sulaiko daugiau smulkiu dalelyciu, tokiu kaip ziedadulkes.

Vladas55

As pastoviai naudoju vandeniui paprastus ir anglies filtrus,resursas vienodas,tik anglies filtrai sulaiko kvapus ir siek tiek mikrobu.As skaitau nera tikslo moket zymiai brangiau uz anglini,o tarnaus tiek pat,kaip kolegos raso,nebent alergiskas.Ir jeigu ilgiau nekeisi kaip priklauso visvien kaupiasi mikrobai.Tas pats principas ir su oro filtrais.

guners

Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

kalava

Man su angliniu pucia silpniau, tad vel naudoju paprasta
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Bemsas

Jokio skirtumo nepajauciau, bet paprasta filtra matosi kada keisti reikia. Juodas - keiti. O anglinis ir taip juodas :D

kajima

Skirtumo irgi nepajauciau.

Naujokelis

Jokio skirtumo apart kainos.

ValdasG

Raiforas

Jei isimsi is ten filtra skirtumo irgi nepajausi, tai kam ji deti tada??? O jei rimtai skirtumas tikrai yra tik jis nematomas ir neuzodziamas.

TYRAN

Citata iš: Raiforas Įrašytas Balandis 11, 2015, 17:43:43 PM
Jei isimsi is ten filtra skirtumo irgi nepajausi, tai kam ji deti tada??? O jei rimtai skirtumas tikrai yra tik jis nematomas ir neuzodziamas.

Ir užpylus Statoil ar Neste super duper dyzeli skirtumas tikrai yra. Tikrai tikrai. Tik jis nepamatuojamas ir nejaučiamas. Rimtai.

Raiforas

Citata iš: TYRAN Įrašytas Balandis 11, 2015, 21:39:27 PM
Ir užpylus Statoil ar Neste super duper dyzeli skirtumas tikrai yra. Tikrai tikrai. Tik jis nepamatuojamas ir nejaučiamas. Rimtai.
Jei kerti rusiskai pasiskaityk skirtumai tikrai yra! O jei tik anglu tai pasigoolink tikrai manau yra ne vienas nepriklausomas testas atliktas...... Anglis yra labai daug kur naudojama kaip filtro medziaga, pramoneje,akvariumose, lektuvose irt.t. Ir ner ko cia diskutuoti.

http://www.autoreview.ru/archive/2006/08/filters/

Donis7

Citata iš: gts Įrašytas Balandis 07, 2015, 18:17:23 PM
As dabar turiu isidejes, bet nejauciu jokio skirtumo, jis labiau skirtas tiems, kam alergija  nuo ziedadulkiu, nes kaip man aiskino, butent su anglimi sulaiko daugiau smulkiu dalelyciu, tokiu kaip ziedadulkes.
Čia ko gero tiksliausias paaiškinimas. Dažnas žmogus nealergizuoja į daleles esančias ore, tai jam jokio skirtumo koks salono filtras įdėtas. O kas turi alergiją, tai tas žmogus pajus skirtumą ir saugodamas savo sveikatą tikrai pirks su aktyvinta anglim.