liambda zondas (gedimas pasalintas)

Pradėjo robertas1993, Balandis 09, 2015, 12:27:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Pardavimui nelabai gerai... :D noriu kad masina tvarkingai dirbtu ir apsukas normalias laikytu kai variklis buna isyles :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

vis del to pavyko viena lambda zonda apgaut ( uz katalizatoriaus, kur pries katalizatoriu -nelietem) neberodo check engine :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

mind

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Gegužė 09, 2015, 12:36:00 PM
vis del to pavyko viena lambda zonda apgaut ( uz katalizatoriaus, kur pries katalizatoriu -nelietem) neberodo check engine :)
Pasidalink patirtim.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

robertas1993

Pasirodo mano auto laisvos apsukos laikosi mazdaug ties 600-700, ziurejau pagal AUTODATA. Galvojau kad apgavau  liambda zonda nes 4 dienas vazinejau ir nerode  bet vistiek uzsidega check engine reiks laidus tikrint :-) bent nors nemato klaidos kad katalizatoriaus nera :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

robertas1993

Cia kaip suprantu rasoma(nemoku skaityt nei kalbet) kaip apgaut liamda zonda :-) pas mane sis dalykas yra padarytas antram liambda zondui(uz katalizatoriaus) kad nematytu kad nera katalizatorio :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Ir cia gryba pjauna pirmas zondas ( pries katalizatoriu) :-) buvau desimt zondu pakeites ir raso ta pacia klaida beliko tikrint laidus nes kitokiu variantu net nezinau
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

mind

Kaip apgauti 2 lambda zondą

Robertas 1993,prašom skaitykit Lietuviškai,failas prisegtas. Reikalinga PDF failų skaityklė.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

robertas1993

Mind, aciu uz lietuviska faila, pasirodo pries tai kai jus man ikelet faila apie liambda zondo apgavima, mes ji teisingai apgavom ir nerodo kad katalizatoriaus  nera( is tiesu nera katalizatoriaus :-D) o pirmas zondas meta del to kad per liesas kuro misinys ir kaltos pacios uzdegimo zvakes nors  jos veikia, auto traukia gerai be jokiu trukciojimu :-) taip sake auto pirkejos meistras (visa auto istorija suzinojo pasijunges per OBD II,  net neatidares kapoto mato kad pakeista babina, taip tiesa kad pakeista ) :-) taip kad as jau nebespresiu problemos, tęs jau meistras ( as pasiduodu...:-D)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211