Sankaba

Pradėjo rolikas, Balandis 16, 2015, 22:47:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

rolikas

Sveiki, kolegos. Panasu, kad po truputi pareina sankaba, nes stipriau uzminant zemesne pavara jauciasi, kad kartais  prabuksuoja. Gal kam teko susidurt, tvarkyt.  Ar imanoma pasikeist neisemus variklio? Kokios kainos? Dekui.

Venza

Saip turetu labiau jaustis aukstomis pavaromis prabuksavimas  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

rolikas

Pries kelias dienas pastebejau. Pirma karta nesupratau : isokau i zieda, antra pavara ir iki dugno... kaz kas ne taip. Po to keleta kartu kai tapke stipriau uzmini jauciasi ... net nemoku apibudint.  Jei ratai prasisuktu but kitaip  :D . O auksta pavara jau isibegejus, ko ji beprabuksuos.  Ar as ne taip galvoju ? Senais laikais,  tevuko ziguliui sankaba baiginejosi, tai problema budavo is vietos pajudet.

ToyotaClub

jausmas toks kaip kazkas praslystu kol sankaba atleidineji? o kam imti varikli man atrodo yario ten lengvesnis keitimas nei kitu modeliu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

rolikas

Dideles tragedijos nera. Dar pavazinesiu, bet ruostis reikia, del to ir klausiu.

Donis7

Tai tik pradžia, kai sankaba praslysta važiuojant gazo duodant...vėliau ir iš vietos nebepajudėsi. :goodboy: Ir nesvarbu kuria pavara, visom buksuos. Man taip yra tekę pasivažinėti. :bedantis:

ToyotaClub

vienmase eina, tai neturetu labai jau brangiai buti.

rolikas

Taip tikiuosi, kad paprasta, bet kaip su priejimu?

ToyotaClub

manau nieko nesiskire nuo pirmo. Del savo esu klauses tai sake lengvas priejimas kazko ten ardyti nereik kaip kitom, kad deze isimti. Paziurejau ebay vienamsis komplektas kaina padori, Aisin 147 svarai visas komplektas, bet cia orginalo analogas, nes vandens pompos aisin, tik be toyotos zenkliuko. Yra ir pigesniu.

ToyotaClub

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 16, 2015, 23:20:08 PM
Tai tik pradžia, kai sankaba praslysta važiuojant gazo duodant...vėliau ir iš vietos nebepajudėsi. :goodboy: Ir nesvarbu kuria pavara, visom buksuos. Man taip yra tekę pasivažinėti. :bedantis:

O gal mes skirtingai ta praslidima isisvaizduojame?

Donis7

O ką ten įsivaizduoti...duodi gazo ir nifiga traukos nėra, apsukos kyla, o stovi vietoje.... :-]

ToyotaClub

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 16, 2015, 23:35:04 PM
O ką ten įsivaizduoti...duodi gazo ir nifiga traukos nėra, apsukos kyla, o stovi vietoje.... :-]

ne ne pas mane taip nera :) kol kas apsukos kyla kaip turetu.

Donis7

Tai todėl rolikas ir keis sankabą, o ne tu. ;)

ToyotaClub

Reiks ir man kada anskciau ar veliau, bet cia jau as gal nemoku su ja elgtis:)

robertas1993

imanoma nenuemus variklio tik reikes koki blokeli paremt varikli nes varikli laikys tik sonine pagalve, o kitas pagalves reiks nuimti nes nenuimsi greiciu dezes... biski vargo bus :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211