Sankaba

Pradėjo rolikas, Balandis 16, 2015, 22:47:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

o jei servise keisi sankaba  tai meistrai bet kokiu atveju nuims su viskuom t.y. varikli su greiciu deze... kainos jauciu nemazos bus... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Kolegos nelabai suprantu kam imti jiem varikli visa. Savo buvusi vw ant gatves buvau isardes kaip greicio deze ememe lauk, tik varikli paremem ir sunkiausia gal deze buvo atkabinti kaip gatves salygomis. Ar cia kazkokios naujos tendencijos ateina remonto. Gal as cia balta varna kazko nesuprantu:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

robertas1993

Jie neturi kuom paremt varikli ir jiems paprasciau su viskuom nuimti  :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

rolikas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Balandis 17, 2015, 01:19:02 AM
Kolegos nelabai suprantu kam imti jiem varikli visa. Savo buvusi vw ant gatves buvau isardes kaip greicio deze ememe lauk, tik varikli paremem ir sunkiausia gal deze buvo atkabinti kaip gatves salygomis. Ar cia kazkokios naujos tendencijos ateina remonto. Gal as cia balta varna kazko nesuprantu:)
Tendecijos tokios, kad daba masiniukai eina prifarsiruoti elektronikos, vamzedliu, davikliuku  ir t.t. Ir viskas po kapotu nemazinant salono erdves. Anksciau atsidares ziguliuko dangti galejai salia variklio atsisest ir remontuot. Dabar norint pasikeist faros ( yario) lempute turi visa bamperi nusiimt :-{

kiaules galva

Citata iš: rolikas Įrašytas Balandis 17, 2015, 13:39:05 PM
Tendecijos tokios, kad daba masiniukai eina prifarsiruoti elektronikos, vamzedliu, davikliuku  ir t.t. Ir viskas po kapotu nemazinant salono erdves. Anksciau atsidares ziguliuko dangti galejai salia variklio atsisest ir remontuot. Dabar norint pasikeist faros ( yario) lempute turi visa bamperi nusiimt :-{
Mes su senu prieteliumi, mano pirmajai masinai Lada arba VAZ 21063 sankabos diska, tevuko metaliniame garaze su duobe per 4 val pakeiteme. Nei variklio nereikejo imti nei greicio dezes. Mano biciulis ta darba tais laikais (1992) buvo ivaldes idealiai. Teisa vargo buvo atsukant varztus, norint atskirti greiciu deze nuo varikio. Tiesiog tais laikais irankiai buvdavo apgailetini...

rolikas

Senais laikais teko "opel kadetui" 1.3 keist sankabą. Tai ten labai patogu. Greićiu dežes imt nereikia.  Ten  budavo galimybe atsukus kelis varžtus,  atitraukt  velenus. Korpusas pasilieka vietoj. Apačioj dangtelis prie sankabos prieit.