klaida c1203 , check parking brake system

Pradėjo Sarunas1991, Balandis 19, 2015, 15:14:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Aivis

Paskaityk tema ir  suprasi,kodėl valiau EGR o tulika,gali eit pats valyti.
Gazas dugnas .......

Aivis

Citata iš: spybr3ak Įrašytas Liepa 24, 2018, 23:27:44 PM
nu cia geras anekdotas, klaidu kodai apie parking brake, o tu EGR valai. tuoj tulikas namie uzsikis, turbut irgi eisi toyotai EGR valyt, del visa ko. jeigu numetei klaidas ir vel issoko, vadinas reiks ieskot giliau:

C13AA Electric Parking Brake High Temperature - Is set when the EPB is operated on/off too often within a ignition cycle, its not actually an overheat just a software prevention to stop overheating by repeated on/off of the EPB

C13A7 Actuator Malfunction - is set when the actuator fails to complete an on/off cycle i.e no response or only partial movement or cant move a cable/caliper etc this would have been set because of your seized caliper
Stabdžiu cilindriuka, keičiau,nes nebevaikščiojo ir kaito tekinis,bet dabar jis nebekaista. Ir tai buvo keli mėnesisi prieš gedimo atsiradima.
Gazas dugnas .......

Aivis

Jei kam įdomu,pasakysiu kuom baigėsi mano bėdos. Kol nuvariau į toyotos servisa,prapuolė VSC gedimo rodymas.Liko tik problema su rankiniu. servise padarė diagnostika ir pasakė,kad visos problemos prasidėjo nuo to,kad kemšasi katalizatorius. Reikia daugiau važinėti ne mieste ir jis prasivalys,taip patarė. Kadangi aš prieš tai buvau išvalias EGR ,tai manau,kad ir tai padėjo gedimo prapuolimui.
Gazas dugnas .......

guners

O tas užrašas su check parking brake... degė skydelyje?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

deficky

slashas

Citata iš: deficky Įrašytas Rugpjūtis 25, 2018, 23:30:44 PM
kai valei egr gazo skelnde irgi prasivalei? :)
Pas dyzelius ji nieko nedaro apart variklio gesinimo funkcijos, gal tu su benzinu varomu auto sumaišei?

Aivis

Citata iš: guners Įrašytas Rugpjūtis 25, 2018, 21:01:44 PM
O tas užrašas su check parking brake... degė skydelyje?
Degė ir rankinis automatiškai neužsitraukdavo.
Gazas dugnas .......

guners

Pas mane tai kai degė viskas vekė, tik pora lempučiu dar prie to degė skydelyje.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Aivis

Dar kaškokia klaida užsidegė ; ,,GREITAI BUS REIKALINGAS REGULIAVIMAS TEPIMO SISTEMOS ,, Kas čia per tepimo sistemos reguliavimas? Ir kokios tos tepimo sistemos? Be variklio ir dėžės tepimo,daugiau kitu nežinau ir ka ten reikia reguliuoti.Gal kas esat buve su tokiu dalyku susidure?Avensis T27.
Gazas dugnas .......

Venza

Tai gal tepalu keitimas arteja ir cia vertimas toks is "maintenance required" ?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Citata iš: Aivis Įrašytas Lapkritis 04, 2018, 21:41:56 PM
Dar kaškokia klaida užsidegė ; ,,GREITAI BUS REIKALINGAS REGULIAVIMAS TEPIMO SISTEMOS ,, Kas čia per tepimo sistemos reguliavimas? Ir kokios tos tepimo sistemos? Be variklio ir dėžės tepimo,daugiau kitu nežinau ir ka ten reikia reguliuoti.Gal kas esat buve su tokiu dalyku susidure?Avensis T27.

T27 Lietuviskai raso ?

Aivis

Rusiškai rašo,tik aš lietuviškai parašiau. Tepalu keitimas artejo ir aš juos pakeiciau o pranesimas vistiek užsidega. Gal reikia su kompu nunulinti,kad tepalai keisti?
Gazas dugnas .......

Aivis

jei tepalus keist reikia,tai kodel raso,kad reikes reguliuoti? ar cia paprasciausiai masina taip i rusu kalba isverte nesamoningai?
Gazas dugnas .......

slashas

Citata iš: Aivis Įrašytas Lapkritis 05, 2018, 23:19:48 PM
jei tepalus keist reikia,tai kodel raso,kad reikes reguliuoti? ar cia paprasciausiai masina taip i rusu kalba isverte nesamoningai?
O tu tiksliai čia parašyk ką rodo automobilio skydelis ;) nes galį būti, kad pasimetei vertime ;)

Aivis

Taip tiksliai taip parasyta,tik rusiskai o rusiskai suprantu labai gerai.
Gazas dugnas .......