priekines groteles/kebulas

Pradėjo Dusiara, Balandis 19, 2015, 23:23:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dusiara

Sveiki,radau internete tokias groteles ir turiu klausima. Gal kas zinote ar cia imanoma pirkti tokias ar gal pasigamint paciam imanoma(radau viena tik posta bet ten manau skiriasi ,ir kaina didele)
images hosting O netgi gal kas daresi ir turi parodyt kitokiu alternatyvu? Taipogi gal yra niekuciu kokiu ant kebulo ,pvz lempu papiktinimas. Esu dar jaunas tai prasau nepeikti,kiekvienas turi pragyvent toki "tiuningavimo" etapa. Aciu.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Viktoras777

As ir tokiu ieskau, TTE (Toyota Team Europe) groteles. Lietuvoj nupirkti retenybe, arba kaina kosmosas jei naujos... Nebent uzsienyje ieskot, ebay ir pan. Nors ir ten pasiulos beveik nera.

ToyotaClub

Toyota Motorsport ir nebus pigu, viska galima rasti kad ir is to pacio Toyota Motorsport uzsakyti  tik turek pinigo. Norint to grozio tai reik ir tureti uz ka ji ipirkti, cia ne paprastas tiuningas. Todel ir tos pasiulos tokios dideles nera mano supratimu. Kas cia labai nori suploti uz kokias groteles apie pora simtu euru daugiau.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Viktoras777

Na variantas lauzynuose rasti, bet cia isvis retenybe... :)

ToyotaClub

Manau pamirsk tuos lauzynus:) jei ir rastum lauzyne, pigiai neatiduos, teko kad ir toi pacioje UK pabuti toyota yra, bet kas su motosport nemaciau, ka esu tai yaris tsport mates, kokia isvaziavo is gamyklos. O ten ir megejai puostis jaunimas, bet matomai ir ten gaila ismesti tokius pinigus.

Viktoras777

Nu jo kaina tai ziauri, uz plastmases gabala. Esu skelbimuose mates lauzynuose ardomu avensis anglu su tokiom grotelem. Bet kai paskambindavau jau nebeturedavo.

ToyotaClub

Del vienos groteles grazesne netaps:) jei daryti tai daryti viska kas priklauso :)

Viktoras777

Kad ir vien groteles priduoda truputi kitoki vaizda is priekio. Bet jei viska daryt, sutinku, grazu. Uzsakineti visus naujus priedus. Puse masinos kainos kainuos...  Neverti tokios kainos tie aksesuarai:)

Bemsas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Balandis 20, 2015, 17:45:49 PM
Nu jo kaina tai ziauri, uz plastmases gabala. Esu skelbimuose mates lauzynuose ardomu avensis anglu su tokiom grotelem. Bet kai paskambindavau jau nebeturedavo.

Gal tiesiog lauzynai ismesdavo tas groteles. Daugumai zmoniu reikia paprastu standartiniu.

Paciam pasidaryti tokias groteles nera ka veikti.

Dar galima padaryti taip  :bedantis:  :

Venza

Pagal nicka cia tavo,Bemsai,Avensis?  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Viktoras777

Jei deti tai tik TTE originalias groteles, arba palikti senas, kitos tai baisiai atrodo, ypac Bemso nuotraukoj :D Bet dar esu mates gyvai ir netik, kiti buna susideje juodos spalvos groteles originalias nusidaze, ant sidabriniu t25 avensiu. Ir idomiai atrodo:)Pas mane sidabrinis, mastau gal nusidazyt :)

ToyotaClub

TRD/TTE/T Sport susimeti viska bendrai ir i trasa :)

Bemsas

Juodos dazytos groteles - cia Facelifto komplektacija, maciau tik D-CAT su juodom grotelem. Ar buna juodos groteles ant paprasto D4d - nezinau.

Viktoras777

Ant paprasto 2003-2005m nefacelift, d4d nebuna, buna tik kebulo spalvos groteles. As maciau 2003-2005 avensiui sidabriniui va taip kaip nuorodoj http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-platus-naudotu-detaliu-pasirinkimas-isidytas-2763799.html arba http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-dalimis-automobiliu-dalys-toyota-avensis-2004-3252684.html