Noriu pirkti Aurį, reikia patarimo

Pradėjo Adas123, Balandis 22, 2015, 22:58:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

seimas2

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 06, 2017, 10:06:34 AM
Dezes versija naujesne, bet principas tas pats. Vien keitimas sankabos apie 300 euru.

Reikia automatines dezes?

Joooo, žmona mechaninės nevairuoja. Reikia į Priusus žvalgytis.

MindaugasB

Prius tikrai geriau. Zinoma jeigu apie II kartos tai ne buvusi taxi gana keblu rasti :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Henris

teko vaziuoti su MMT, tai nenoreciau daugiau uz vairo sedet :) uzmiestyje dar dzin, bet mieste, tai visiskas bezpridelas. Nu jau patys spreskit, jei gamintojas pripazista pats, kad ju automobiliu gaminimo istorijoje MMT buvo pats didziausias nesusipratimas :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

tai jei nori Aurio, tai irgi hibridu yra. Ten automatas, tiksliau variatorius, bet tikrai sklandziau dirba nei MMT :)

seimas2

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 06, 2017, 10:16:42 AM
tai jei nori Aurio, tai irgi hibridu yra. Ten automatas, tiksliau variatorius, bet tikrai sklandziau dirba nei MMT :)

Aha, mačiau, bet netelpu į biudžetą. Iki €5500 ieškau. :(

slashas

Citata iš: seimas2 Įrašytas Kovas 06, 2017, 10:17:38 AM
Aha, mačiau, bet netelpu į biudžetą. Iki €5500 ieškau. :(
Tai Prius turbūt geriausias variantas... salone erdviau, bagažinė net ir ta erdvesnė lyginant su auriu. Tik išvaizda keistoka :)

Henris

Man tai asmeniskai pirmuju priusu isvaizda tragiska. Nezinau as ju kartu, bet itariu, kad nieko atrode III kartos, cia kur 2012 ir tolesni metai. Nu naujausias tai irgi kazkoks 1999 filmo rezisieriaus apie ateivius, kurybos vaisius :)

MindaugasB

Ne Prius tema - nesipleciam. Arba keliaukit i CIA.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ekaflaera

Sveiki,
Nenoriu kurti naujos temos, kadangi mano situacija panaši. Planuoji pirkti pirmą mašiną, tokiuose dalykuose esu praktiškai visai žalia. Nusižiūrėjus esu Aurį, nes noriu būtent Toyotos, o Yaris man kiek mažokas atrodo. Kiek pasinagrinėjau temose, pataisykit jei klystu:

• Geriausia žiūrėti benziną, apie dyzelius pamiršt (o gal yra išimčių?)
  • Apie automatą irgi pamiršti
Į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį? Ar įmanomas variantas įsigyti normalų Aurį už 5k? Prioritetas 4 durų, nesenesnėm nei ±10 metų. Ir dar klausimas, labiausiai žiūriu internetiniuose portaluose skelbimus, gal geriau paieškoti kas parvežtų iš kur nors? Čia vėlgi dėl to, kad neturiu kas galėtų padėt išsirinkt, aišku į servisą vežčiau prieš perkant, bet kiek ten jų privežiosi...
Ačiū už pagalbą

Egis_

Citata iš: ekaflaera Įrašytas Gegužė 03, 2017, 12:36:57 PM
Sveiki,
Nenoriu kurti naujos temos, kadangi mano situacija panaši. Planuoji pirkti pirmą mašiną, tokiuose dalykuose esu praktiškai visai žalia. Nusižiūrėjus esu Aurį, nes noriu būtent Toyotos, o Yaris man kiek mažokas atrodo. Kiek pasinagrinėjau temose, pataisykit jei klystu:

• Geriausia žiūrėti benziną, apie dyzelius pamiršt (o gal yra išimčių?)
  • Apie automatą irgi pamiršti
Į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį? Ar įmanomas variantas įsigyti normalų Aurį už 5k? Prioritetas 4 durų, nesenesnėm nei ±10 metų. Ir dar klausimas, labiausiai žiūriu internetiniuose portaluose skelbimus, gal geriau paieškoti kas parvežtų iš kur nors? Čia vėlgi dėl to, kad neturiu kas galėtų padėt išsirinkt, aišku į servisą vežčiau prieš perkant, bet kiek ten jų privežiosi...
Ačiū už pagalbą
Labas, kodel apie dyzeli tokios blogos nuomones esi? Jeigu rinksiesi benzina, tai tik 1.6 motoru reikia ziureti. Jeigu dyzeli - rekomenduoju 2.0, 93kw arba 1.4d4d, bet jis silpnesnis taciau taip pat galima pirkti. Nerekomenduoju tik 130kw d cat motoru. Benzininiu ju pardavime mazai yra, kainos mazdaug nuo 5500 eur tvarkingu, uz gera sumokeje yra net 6000 eur.  Parvezu is uzsienio dabar Auris'a 2.0, 93kw dyzeli, 4 duru, auksines/sampano spalvos, odiniu sildomu salonu, didziaja navigacija, lieti ratai. Automobilis labai tvarkingas.

ekaflaera

Tiesiog iš visų atsiliepimų tokią nuomonę susidariau apie dyzelį + baisu dėl žiemos. Gal tuomet būtų toks klausimas ar geriau pasitaupyt daugiau ir pirkti brangesnį benziną ar už pirminę sumą dyzelį ir greičiausiai išleist daugiau ant visokių taisymų?

Egis_

Citata iš: ekaflaera Įrašytas Gegužė 03, 2017, 17:02:42 PM
Tiesiog iš visų atsiliepimų tokią nuomonę susidariau apie dyzelį + baisu dėl žiemos. Gal tuomet būtų toks klausimas ar geriau pasitaupyt daugiau ir pirkti brangesnį benziną ar už pirminę sumą dyzelį ir greičiausiai išleist daugiau ant visokių taisymų?
pirmas dalykas tai ka turi padaryti, tai pakeisti savo nuomone apie dyzeline toyota. is kur tokia nuostata, kad reiks viska remontuot? Pastacius i pardavima dyzeline bei benzinines toyotas, tai i ta laika kol parduosi benzinine, nuperka 5 dyzelines. Aisku, turi mazdaug zinoti, kiek vaziuosi km i metus ir tuomet bus aisku kokia toyota pirkti ;) siame forume tikrai gana placiai bei aiskiai yra isdiskuota kas ir kaip, problemos ir silpnos vietos taip pat yra aiskiai i ka reikia atkreipti demesi perkant automobili.

Bemsas

Jei imti dyzelini Auris - imciau su 1.4 motoru. Kogero geriausias dyzelis butu. Purkstukai restauruojami nebrangiai, galvos tarpiniu nepramusa, padidinti galinguma galima lengvai.

As sau masinas renku pagal technini stovi. Nesvarbu dyzelis ar benzas. As nevazineju po 60kkm i metus, kad jausciau dyzelio ekonomijos ir ieskociau butent dyzelio.

Vazinejimui grynai mieste - dyzelis netinka. Nera jokios ekonomijos ir ziema labai salta. Ziema motoras niekada nesusils iki darbines temperaturos. Benzas prie -20 jau po 300m pradeda silta ora pusti, o dyzelis po 8km kelio.

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 03, 2017, 19:58:16 PM
Jei imti dyzelini Auris - imciau su 1.4 motoru. Kogero geriausias dyzelis butu. Purkstukai restauruojami nebrangiai, galvos tarpiniu nepramusa, padidinti galinguma galima lengvai.

As sau masinas renku pagal technini stovi. Nesvarbu dyzelis ar benzas. As nevazineju po 60kkm i metus, kad jausciau dyzelio ekonomijos ir ieskociau butent dyzelio.

Vazinejimui grynai mieste - dyzelis netinka. Nera jokios ekonomijos ir ziema labai salta. Ziema motoras niekada nesusils iki darbines temperaturos. Benzas prie -20 jau po 300m pradeda silta ora pusti, o dyzelis po 8km kelio.
ta pati ir as sakau, kad reikia skaiciuoti kiek km vaziuoji i metus. jei pagrindas miestas - imk benza, jei ir uzmiesty tenka pavazinet galima drasiai imt dyzeli. Nera ka lyginti vaziavimo malonumo tarp 1.4 ir 2.0 varikliu.

ekaflaera

Dėkui už pasisakymus ir patarimus. Visgi apsistoju ties 1.6 91kw benzino, visas važinėjimas būtų mieste.