Noriu pirkti Aurį, reikia patarimo

Pradėjo Adas123, Balandis 22, 2015, 22:58:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Patikimumas tokspat kaip ir 2.2 D4D. Praktiskai vienodi motorai, su tom paciom bedom

Egis_

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 03, 2017, 19:28:44 PM
Gan rimti atsakymai... Kaip ir dažniausia būna LT forumuose. 
Spėju kad užkliuvo ekonomiškumas. 93kw mano nuomone ekonomiškiausias dyzelis lyginant su 100KW ir su 130KW.
Man buvo įdomi praktinė pusė. Kokios ligos?
Ir ar jie visi su DPF'u ar ne.
Man asmenskai 2.0L 93kw pats geriausias ir ekonomiskiausias toyotos dyzelinis variklis is 2.0-2.2 varikliu gamos. Tik pirmieji faceliftai neturejo dpf kurie isejo 2006m, 2007m ir kai kurie turi kai kurie ne.

LinasR

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 03, 2017, 19:30:32 PM
Patikimumas tokspat kaip ir 2.2 D4D. Praktiskai vienodi motorai, su tom paciom bedom

Tai gal teko susidurti į ką, prieš perkant, reikia atkreipti dėmesį Techstream'e ? 

Egis_

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 03, 2017, 23:23:49 PM
Tai gal teko susidurti į ką, prieš perkant, reikia atkreipti dėmesį Techstream'e ? 
o ka tu ten nori pamatyt? pasiziuri koki purkstuku parametrai (nors su jais irgi buna visokiu niuansu jeigu prapustos saibos ar pan....)...jeigu nesupranti ka perki, kompas tau tikrai nepasakys ar ta masina gera ar ne. reikalinga visapusiska apziura.

Venza

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 03, 2017, 19:28:44 PM
Gan rimti atsakymai... Kaip ir dažniausia būna LT forumuose. 
Spėju kad užkliuvo ekonomiškumas. 93kw mano nuomone ekonomiškiausias dyzelis lyginant su 100KW ir su 130KW.
Man buvo įdomi praktinė pusė. Kokios ligos?
Ir ar jie visi su DPF'u ar ne.
Kaip matau esi vilnietis ir kaip daugelis darai didziausia klaida pirkdamas dyzeli trintis po miesta.Pasiskaityk foruma placiau.Dyzelis netinkama masina miestui.Kuro ris daug,sils letai,uzsikisines egr ir dpf + dar gali islyst sankaba,tarpine,zvakes luze ir t.t.Jeigu turi salygas,pirk elektromobili,jeigu ne tai tik hybryd.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

LinasR

Citata iš: Venza Įrašytas Spalis 04, 2017, 10:12:52 AM
Kaip matau esi vilnietis ir kaip daugelis darai didziausia klaida pirkdamas dyzeli trintis po miesta.Pasiskaityk foruma placiau.Dyzelis netinkama masina miestui.Kuro ris daug,sils letai,uzsikisines egr ir dpf + dar gali islyst sankaba,tarpine,zvakes luze ir t.t.Jeigu turi salygas,pirk elektromobili,jeigu ne tai tik hybryd.

Labai logiška pastaba. Man labiausiai ir neramu dėl DPF. Šiaip pats jau 5 metus važiuoju su Corolla Verso 2.2 100KW be DPF, tai kol kas bėdų nebuvo.

slashas

Citata iš: LinasR Įrašytas Spalis 04, 2017, 12:19:41 PM
Labai logiška pastaba. Man labiausiai ir neramu dėl DPF. Šiaip pats jau 5 metus važiuoju su Corolla Verso 2.0 100KW be DPF, tai kol kas bėdų nebuvo.
Jokia bėda tas DPF išpjausi ir emuliatorių pastatysi.

LinasR

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 04, 2017, 12:58:17 PM
Jokia bėda tas DPF išpjausi ir emuliatorių pastatysi.

O DPF'ą pašalinus nebūna bėdų per apžiūrą? Dabar gi visi labai ekologiją akcentuoja ...
Gal teko susidurti kiek tokia procedūra kainuoja?

mindkuzm

Startline Kaune išprogramuoja be jokių emuliatorių už +-150Eur.

LinasR

Citata iš: mindkuzm Įrašytas Spalis 04, 2017, 13:04:53 PM
Startline Kaune išprogramuoja be jokių emuliatorių už +-150Eur.

Citata iš: slashas Įrašytas Spalis 04, 2017, 13:10:45 PM
Jis ten tokioje vietoje, kad realiai labai sunku pamatyti kas ten su juo. Bėdos tik kitos būna, dūmingumo testą ne visada praeina.

Kaip ir ne tragiška. Dar ką tik perskaičiau kad žmonės DPF likučius priduoda ir apie 100Eur gauna :)
Ačiū

Bemsas

Duminingumo normos:
Pirmosios registracijos data iki 2008 m. liepos 1 d.variklis su turbopripūtimu 3.0
Pirmosios registracijos data nuo 2008 m. liepos 1 d. 1.5
Pirmosios registracijos data nuo 2012 m. sausio 1 d : Išmetamųjų dujų dūmingumas neturi viršyti lygio, užrašyto transporto priemonės gamintojo įrengtoje lentelėje arba, jei lentelės nėra arba jos negalima rasti, lygio, nurodyto kituose informacijos šaltiniuose, kuriuose pateikiami transporto priemonės tipo patvirtinimo metu nustatyti duomenys

Jei ispjausi DPF 2012m masinai - niekaip normu neatitiks.

kursis

Gal yra vairuojančių 1.6l benzu varomą mechaninį arba 1.8l hibridinį aurį? Kokių sanaudų galėčiau tikėtis važiuojant 40 proc mieste ir 60 proc užmiestyje? Apskritai apsimoka man žiūrėtis į benzus arba hibridus, kai nuvažiuoju po 25K per metus? Nu dyzelio labai nebenoriu, kai per paskutinį pusmetį tiek vargo turiu.. Žiūrėčiau ir antrą Priusą, bet už mano pajamas tai arba lavonai arba reiktų sukt galvą kas už kiek ir kur normaliai remontuotų daužtą, tai ne vienas nei kitas didelio entuziasmo nekelia..

Egis_

Citata iš: kursis Įrašytas Vasaris 21, 2018, 13:04:56 PM
Gal yra vairuojančių 1.6l benzu varomą mechaninį arba 1.8l hibridinį aurį? Kokių sanaudų galėčiau tikėtis važiuojant 40 proc mieste ir 60 proc užmiestyje? Apskritai apsimoka man žiūrėtis į benzus arba hibridus, kai nuvažiuoju po 25K per metus? Nu dyzelio labai nebenoriu, kai per paskutinį pusmetį tiek vargo turiu.. Žiūrėčiau ir antrą Priusą, bet už mano pajamas tai arba lavonai arba reiktų sukt galvą kas už kiek ir kur normaliai remontuotų daužtą, tai ne vienas nei kitas didelio entuziasmo nekelia..
pagal toki tavo kilometraza nuvaziuojama i metus - rinkciausi dyzeli. Jeigu nuperki nudrozta dyzeli tai su juo ir vargsti toliau, as kiek su savuoju vaziuoju tai dziaugiuosi ir artimiausiu metu jei pirkciau kita automobili - rinkciausi dyzeli ir i benzina tikrai nesesciau, nes nuvaziuoji taip pat i metus apie 30 000km. Cia mano tik asmenine nuomone, si tema jau issemta ir forume isdiskutuota "kas geriau", taip kad kaip sakoma del skonio nesigincijama.

MindaugasB

Egi, man atrodo, kad niekas tau forume nepapriestaraus, kad dyzelis yra netinkamas variantas, jeigu tu vaziuoji 30k km i metus ir daugiau ir trasoje nuolat. Bet didzioji dauguma nauju vartotoju perka dyzeli vazinejimui Vilniaus mieste ar siaip mieste trumpais atstumais. I darba 4-6 km ir poto vel namo. Cia ne skonis labiau groja, o nuovoka ir blaivus protas :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc