Noriu pirkti Aurį, reikia patarimo

Pradėjo Adas123, Balandis 22, 2015, 22:58:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 22, 2018, 10:44:14 AM
Dujos man buvo pats didžiausias nepatogumas, tai lėtas užpilimas, ypač kai bakas 80ltr, taip nusibosdavo mygtuką laikyti, tai važiuodavau ten kur svirtelė :D

:goodboy:

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 22, 2018, 10:44:14 AM
Dujos man buvo pats didžiausias nepatogumas, tai lėtas užpilimas, ypač kai bakas 80ltr, taip nusibosdavo mygtuką laikyti, tai važiuodavau ten kur svirtelė :D
O tai kaip man jaustis kai bakas 150ltr ?  :-)
O kaip jaustis elektromobilio soferiui?  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kursis

Suprantu, kad reiktų vežt tikrint į servisą, bet apskritai ar verta gaišintis su šiuo ir išlaidau patikroj, kai pagal VIN Transeksta prie Didelių defektų rašo: Benzininio variklio išmetamosios dujos. Išmetamosios dujos. Iš sumontuotosios diagnostinės sistemos (OBD) rodmenų galima spręsti, kad yra veikimo sutrikimų ?
https://m.autoplius.lt/skelbimai/toyota-auris-hecbekas-2011-benzinas-elektra-6628299.html?category_id=2&fuel_id=36&make_id%5B44%5D=279

slashas

Citata iš: kursis Įrašytas Vasaris 25, 2018, 19:07:47 PM
Suprantu, kad reiktų vežt tikrint į servisą, bet apskritai ar verta gaišintis su šiuo ir išlaidau patikroj, kai pagal VIN Transeksta prie Didelių defektų rašo: Benzininio variklio išmetamosios dujos. Išmetamosios dujos. Iš sumontuotosios diagnostinės sistemos (OBD) rodmenų galima spręsti, kad yra veikimo sutrikimų ?
https://m.autoplius.lt/skelbimai/toyota-auris-hecbekas-2011-benzinas-elektra-6628299.html?category_id=2&fuel_id=36&make_id%5B44%5D=279
Visad verta vežti, TA visiškai ne rodiklis.

Egis_

zmones labai perdetai vertina dumingumo matavima, daznai pas mane nuskamba tokia fraze is pirkejo lupu: visa kita gali buti blogai isskyrus duminguma. Jei jis blogas - reiskiasi varikliui "kapiec". Pirkejas yra tokios nuomones, visiskai nesuprasdamas kas itakoja blogus dumingumo parametrus TA metu! Perdaug nesiplesiu, bet blogus parametrus daznai lemia netgi vazinejimas "pensininko" rezimu po miesta, nesandari isiurbimo sistema, esu porai yariu, vieno is ju rida buvo 90 000km, nepraejes TA (blogos ismetamosios dujos) del blogai veikiancio/susidevejusio liambda zondo, nes jo veikimo "limitas" apie 100 000km ir yra...konkreciai si auris'a tikrink ar cia nebuves taxas, nes man tai isduoda odinis salonas, galinis bamperis panasu, kad bus dazytas, nes per didelis atspalvio skirtumas ( nors originaliai dazytu plastikiniu detaliu gali kazkiek skirtis, bet ne tiek). Kaina gera, lietuviska, Vokietijoj toki auris'a kad nupirkt pridek dar 2000 eur prie parasytos kainos...

sinkleris

Gal man paranoja, bet kažkaip keletas požymių leidžia manyti, kad tai buvęs taxi, pvz priekinės keleivio sėdynės dešinio krašto oda stipriai patrinta kaip ir vairuotojo sėdynės ta pati dalis, kas rodo, kad į ją buvo sėdama pakankamai dažnai kaip ir į vairuotojo sėdynę. Galinių sėdynių iš dešinės foto matyti kaip nubrūžintą plastmasė prie sėdynės atlošo, reiškiasi į ją taip pat pakankamai buvo sėdama. Virš avarinio mygtuko įrangos tvirtinimo žymė. Turiu tokio modelio Aurį su analogiška rida ir galiu nesunkiai palyginti. Šiaip man irgi užkliuvo šio auto skelbimas, kadangi uošvienei žiūrim kažką panašaus ir labai norėtųsi jį apžiūrėt gyvai. Bet manau kaina kalba pati už save, per daug jau viskas gerai, kad būtų tiesa. Gal savaitgalį netingėsiu ir palėksiu apžiūrėt, bet patirtis sako, kad gero  daikto ir dar Gariūnuose nesitikėk.  (-)

slashas

Aš Gariūnuose priusą nusipirkau visai netyčia ir visai gerą, bet kaina buvo link didesnių. Rida irgi atitiko pagal oficialius atstovus, aptarnauta iki 160k km, pas mane jau 197k km :)

Egis_

na cia loterija, kaip ka pavyks nupirkti. Siuo klausimu reikia ''dirbti'' t.y. ieskoti, vaziuoti apziureti ir t.t.t... Pagal tai ka matau uzsienyje pardavinejama ir kokiom kainom, tai sita auris'a ( jei cia viskas taip kaip skelbime parasyta :D) mielai isvezciau atgal i DE pardavimui, nes uz tokius pinigus praktiskai be sansu toki auris'a nupirkt.

slashas

Maniškio ryškiai baterija buvo mirusi, nes mačiau visi varžtai buvo atsukineti  ir baterija keista. Tad matyt tai sumažino stipriai įsigijimo kaina užsienyje, kai savininkas pamatė naujos kainą :)

sinkleris

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 26, 2018, 00:15:07 AM
Maniškio ryškiai baterija buvo mirusi, nes mačiau visi varžtai buvo atsukineti  ir baterija keista. Tad matyt tai sumažino stipriai įsigijimo kaina užsienyje, kai savininkas pamatė naujos kainą :)

Kurių metų tavo Priusas ir kiek kainavo?

slashas

sinkleris

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 26, 2018, 08:18:12 AM
2008 4900€

Panašių metų ir ir už panašią kainą būtų gerai nupirkt.
Tai kaip suprantu pirkinys pavyko ir problemų 30 tūkst pravažiavus nebuvo?
Ką papildomai dar darei antikorozinis, tepalai ar pan/

slashas

Čia kaina buvo prieš du metus beveik, rimčiau dariau tai tik vandens pompa, stabdžių diskai priekiniai.

ekaflaera

Sveiki, gal daugmaž įsivaizduojat kiek galėtų kainuoti čia visų tų defektų remontai?  ff
https://autoplius.lt/skelbimai/toyota-auris-2-0-l-hecbekas-2007-dyzelinas-7099785.html

Ar iš viso čia labai blogas variantas :D

Venza

Sprendziant pagal isvaizda,tai diedukas su ja i baznycia sekmadieniais vazinejo  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...