COROLA 2004 Kaip atnaujinti GPS zemelapius

Pradėjo DariusLAF, Sausis 24, 2009, 20:01:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

DariusLAF

2004 m. Coroloje yra GPS. Senasis seimininkas sake, kad Europoje veikia gerai.Gal kas turite info kaip juo naudotis, nes "mokslinio atsitiktinio spaudinejimo" metodas ilgas ir neefektyvus. Taip pat butu gerai supompuoti LT zemelapi. Busiu dekingas uz info ar linkus.
DariusLAF

zally

Savo Corolloj pastaciau TNS700, zemelapi pirkau nulauzta 2008-2009 m. versijos.Jis skirtas Rusijos vartotojui, todel kalba rusiskai. Zemelapyje yra pagrindiniai Lietuvos Miestai ir keliai. SumokejauOTA 100lt. WWW.MAPUPDATES.EU kainuoja apie 500 lt Tokviloj apie 700 lt. Parasyk savo navi mudeli, jei panasus kaip mano, tai paaiskinsiu kaip naudotis.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

mind

Tokią info su tel. Nr. geriau perduokit į PM, kad nebūtų po to žmogeliui nemalonumų.:(
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

Yra oficialus to zemelapiu pardavejo skelbimai internete(skelbiu.lt) ir netgi internetine svetaine(radau per Google).Taigi slaptos info cia nera.

DariusLAF

Aciu zally uz info. Pameginsiu paieskoti, taciau pas mane kazkokia senesne versija (ne TNS700). Kur kas primityvesnis, bet sake veikia neblogai. Reikia man issiaiskinti, koks ten modelis:|
DariusLAF

zally

Tai pas tave navigacija su lieciamu ekranu ir kuri stovi vietoj automagnetolos? Jei tokia, tai ant priekinio skydelio yra modelio pavadinimas-jei europietiska,tai B9001 arba B9002.jei amerikietiska, tai E7009 ir pan. Visos tokios GPS sistemos yra 5 versijos.

pauliussss

pas mane b9002 magnetola, bet neveikia radija gal kam yra buve, bangas eina bet nesustoja siek tiek snypscia, bet nezymiai.Viskas kitkas veikia.....kas parduoda navigavija su lietuvisku zemelapiu

zally

Tai b9002 ir yra navigacinė sistema, o žemėlapį (2009-2010m) gali nusipirkti patį naujausią www.toyota-mapupdates.eu arba paieškojus per google lietuvįškuose puslapiuse.Patį Navi pirkau pas lenkus per www.allegro.pl

pauliussss

o radija nebuvo sustreikavusi?kiek mokejai uz navi jei nepaslaptis

Edvatronas

Citatapauliussss parašė:
pas mane b9002 magnetola, bet neveikia radija gal kam yra buve, bangas eina bet nesustoja siek tiek snypscia, bet nezymiai.Viskas kitkas veikia.....kas parduoda navigavija su lietuvisku zemelapiu
Tai antenos gal nera, nulauzta, arba laidas pazeistas.

zally

Radijas veikia gerai, o uz navi sumokejau 2900 lt.Pirkau Lenkijoj.