Braška priekinis stiklas

Pradėjo saulius1966, Balandis 27, 2015, 21:05:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

saulius1966

Jei jau perklijuot, tai būtu neprošal  pasikeisti į naują, nes vistiek jau toks ne visai "skaidrus" nuo amžiaus. Tik va klausimas ar per KASKO išeitu prasukt šį reikaliuką.
Franšizės priekiniam stiklui nėra, bet jis kaip ir sveikas, sakys kam jį keisti

Bemsas

Citata iš: saulius1966 Įrašytas Balandis 30, 2015, 10:03:29 AM
Jei jau perklijuot, tai būtu neprošal  pasikeisti į naują, nes vistiek jau toks ne visai "skaidrus" nuo amžiaus. Tik va klausimas ar per KASKO išeitu prasukt šį reikaliuką.
Franšizės priekiniam stiklui nėra, bet jis kaip ir sveikas, sakys kam jį keisti

Sveiko stiklo tikrai niekas nekeis. Keicia tik dauztus. isvada manau aiski ? :D

saulius1966

Prieš "užraukiant temą"... ar kas statė vietoj įprasto priekinio stiklo (lietaus jutiklis yra)- stiklą su pašildymu. Ar verta ir kiek reikia "damesti" valdymui ?

Bemsas

Man atrodo neturi Avensis sildomu stiklu. Sildoma tik valytuvu zona.

Kalapiziukaz

As dejausi stikla su sildoma valytuvu zona. Syla nuo galinio lango pasildymo mygtuko. Nieko papildomai daryt nereikėjo, fyskes tik sujunge ir viskas veikia :)

ginciavas

Reik ir man keist stikla, tai teko dometis kaimomis. Sildomas stiklas su sviesos ir krituliu davikliu 180€, nesildomas 85€, cia kainos su darbais.

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

kajima

Krituliu daviklis Avensyj gyvena tik jam suprantama gyvenima. Buna pataiko kai reikia navalyt stikla o buna miega kai jau laikas arba valo kaip paseles. Sau tikrai nedeciau i nauja stikla ta davikli

Bemsas

Normaliai veikia tas daviklis. Reikia tik valytuvus laiku keisti. As irgi nesuprasdavau jo veikmo, kol nepasikeiciau valytuvu.

Donis7

Mano auto irgi daviklis puikiai veikia. Kai nusipirkau auto irgi galvojau, kad valys neprognozuojamai, bet veikia tikrai pagirtinai.

kajima

O prieko valytuvai?  Ant daviklio zonos gi krituliai susirenka ir tik tada reaguoja? Ar ne?

Bemsas

Citata iš: kajima Įrašytas Gegužė 09, 2015, 14:27:43 PM
O prieko valytuvai?  Ant daviklio zonos gi krituliai susirenka ir tik tada reaguoja? Ar ne?

Taip, tik ta vieta turi buti svari. Jei lieka dryziai nuo valytuvu - daviklis veikia nekorektiskai.

saulius1966

Dėkui visiems pasidalinusiems. Gavau informacijos pakankamai :) Rakinu temą