Reikia patarimo dėl signalizacijos

Pradėjo Kuzia, Lapkritis 16, 2009, 22:16:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

CitataEdvatronas parašė:
humanitarams, menininkams ir t.t., sitas aprasymas jokios naudos neduos.
:D kas tiesa tas ne melas

Memelis

Pas mane yra adaptivine MED firmos. Pazistamas su jomis dirba, tai rekomendavo. Jos yra programuojomas kiekvienai auto individualiai, lengvai pasijungia, gerai veikia. Keli pazistami irgi jas turi, apie 3 metu ir jokiu bedu nera. Nemazai dabar ju montuoja, pasiteisino. www.medautomotive.it Galeciau paklausti jo, gal apsiimtu. Veiksmas butu Vilniuje. Daugiau info i PM.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

AVENSIS D4D CHIP

koks skirtumas kokia signalke,svarbu draudimui tinka ir gerai:)kuo daugiau papildomu navarotu tuo didesne tikimybe,kad uzlinks kas nors:D o jeigu kam patiks tavo masina kam tai nutrauks su abet kokia signalke ar su peidzeriu ar be;)

ketvirtasis

man vienas klausimas "neduoda ramybės": na sudėjo man tą adaptyvinę viskas čiki, bet pas mane tik vienas raktelis su knopkėm. Kiti du be jokių knopkių, ką tada daryti man?
Juk adaptyvinė kaip supratau valdoma tik originaliais rakteliais?

drwtsn

na manęs kai dėjausi tai gal tris kartus klausė ar tikrai turiu antrą raktą :)

Edvatronas

Citataketvirtasis parašė:
man vienas klausimas "neduoda ramybės": na sudėjo man tą adaptyvinę viskas čiki, bet pas mane tik vienas raktelis su knopkėm. Kiti du be jokių knopkių, ką tada daryti man?
Juk adaptyvinė kaip supratau valdoma tik originaliais rakteliais?
Taip valdosi nuo originaliu mygtuku. Gal galima uzsisakyti nauja originalu mygtuka jei pameti...

AVENSIS D4D CHIP

nusipirk is sroto rakta su knopkem priregistruok ir bus antras,tik kad reikes nesiotis du raktus jeigu savaji pamestum;)

ketvirtasis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
nusipirk is sroto rakta su knopkem priregistruok ir bus antras,tik kad reikes nesiotis du raktus jeigu savaji pamestum;)
Ir tada viską sudėjus gaunasi auksinė signalizacija, manau kad neapsimoka. Per daug vargo važinėti po šrotus ieškoti, poto kas vėl "priregistruos" kiek tas priregistravimas "nafik".

AVENSIS D4D CHIP

adaptyvine signalke,raktas is sroto,prirasymas 400-450lt,ojeigu pats isimeti taiisvis pigiau grybo,nemanau kad peidzerine pigiau kainuoja;)

Memelis

Man tai adaptyvine patinka vien del to, kad nereikia dar vieno pulto tampytis. Kam tas kisenes plesyt :D
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kuzia

Aš su technika neesu susipykęs. Nėra taip kad aš dešiniarankis, o abi rankos kairios. Tačiau su laidais nelabai draugauju. Norėčiau atsakymo į mano klausimą maždaug tokio. Signalizacija "Tram pam pam", dėjausis "Tin di lin" Kainavo arti 0 ir senai važinėju be bėdų.;)
Stabdžius sugalvojo bailiai...

ketvirtasis

Na veniems nepatinka adaptyvinė, kiti nemėgsta "kišenių plėšymo" čia vieningos nuomonės nesulauksi. Kas liečia kainų tai jos irgi svyruoja gan smarkiai. O dėjomės, tai negi visi pulsim adresus rašinėti, vargiai ar tau mes sugebėsim padėti šiuo klausimu, kiek žmonių tiek nuomonių.

Kuzia

Man patinka viskas, kas gerai veikia. Adaptyvinė būtų gerai, nes yra trys rakteliai (vienas be jungtukų). Man reikia ne atsiliepimų apie grožį ir kainą, o apie konkrečias signalizacijas ir konkrečius meistrus. Vilnius man tolokai, 250 km., į vieną pusę.
Stabdžius sugalvojo bailiai...

kaktusas

Labai jau vargsti, kaip dėl tokio dalyko, kaip signalizacija ;) Kas čia parinks tau kad ir netoli būtų, ir šiaip įtiktų. Juk jei toliau susimontuosi, tai ir jei kartais kas, tai ir dėl garantinio toli reiks belstis... Visada dėdavausi vis kitą signalizaciją nusipirkęs mašiną, bet tfu tfu bėdų nebuvo. Bet aišku, paprastas dėjaus, be navarotų :)

ketvirtasis

Galiu tau rekomenduoti Kaune, nelogiška.