Reikia patarimo dėl signalizacijos

Pradėjo Kuzia, Lapkritis 16, 2009, 22:16:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kuzia

Matai ir aš ankščiau dėjau bet kokią ir bet kur. Tačiau vieną kartą užsišokau, tai dabar manau pigiau pasimokyti iš svetimų klaidų. Deja konkretumo nedaug. Rizikuok ir Kauną. 100 km., ne vingis. Patark ir dėl signalizacijos pavadinimo.
Stabdžius sugalvojo bailiai...

dtinas

adaptyvine signa klaipedoje pas draugo rekomenduota meistra kainavo 400 lt. Dirbo nuo 9 ryto iki 14:00. Jei reikia galiu suvesti. Laidus jis ne tik susuka bet ir lituoja visus (ne visi prie to knisasi). Labai kruopstus.

kadangi pats esu kiles is Kelmes, tai bet kokio peckeliaus zemliakui nesulyciau;)

GALLANT

Na gal tada i Siaulius nebus toli atvaziuoti, uz 300lt ideciau su savo E-50 signalizacija. Tuo paciu ir ant laido pajungtume siokia tokia diagnostika padarytume. Tel 865683442 Gediminas. Sertifikatas III lygiui +30lt.

ketvirtasis

E - 50 tiesiog "puikus pasiūlymas"į Toyotą, pas mane į 92' opeliuke kaip tik tokia ir buvo. Pati užsidaro, pati veikia kada sau nori.

GALLANT

Matai, per 10m signalizaciju montavimo isitikinau viena dalyka. Visos signalizacijos yra geros, bet buna tik kreivos rankos kur jas montuoja. E-50 tikrai normali signalizacija sertifikuota III lygiui, jau kokie 4m vien jas dedu ir nematau vargo. Anksciau dejau EAGLEMASTER 5200 taip pat viskas ok, su GN-3, GN-4 irgi jokiu bedu nebuvo. Tiesa i savo masina isidejau EAGLEMASTER AS300, vien del to kad pultas mandresnis, zinai tas lietuviskas bruozas issikirti. Jei zmogus pageidaus tai galiu ideti bet kokia, viskas remiasi i kaina, as pasiulai pigiausia varianta. Beto pas mane montuojant garantija tol, kol pats vazinesi su ta masina. Aisku batareikom garantija negalioja. Taip, kad jei kas kreivai idejo signalizacija ir ji bludijo, tai tikrai ne jos kalte, arba kaip dauguma firmu, iskaitant ir kai kuriuos ALTO meistrus nemoka sulituoti laidu, tai del to ir bludija apsaugos sistemos.

GALLANT

Beje, nei uz ka nesidek adaptyvines signalizacijos, gali tureti bedu.

ketvirtasis

CitataGALLANT parašė:
Beje, nei uz ka nesidek adaptyvines signalizacijos, gali tureti bedu.
Ir E-50 niekam nerekomenduočiau.

GALLANT

Kaip rusai sako fakty v studiju, kodel nerekomenduotum ? Jei del to, kad paciam kazkas kreivai idejo, tai cia manau negalima del to pykti ant viso pasaulio. Nesakau, kad ji labai jau kieta, yra ir gersniu, bet viena galiu pasakyti, visos signalizacijos is esmes vienodos, skiriasi tik pati programa uzsiuta PIC mikroschemoje, beje visas jas gamina tie patys kitaicai. Bukit supratingi, jei patys nieko nenutuokete radioelektronikoje, tai nerasykit apie tai ko nezinot.
Va pvz CENMAX tai tikrai niekam nesiulyciau, paskaitykit google, kas 10 gal tik nieko blogo negali apie pasakyti......

gsk

ok, o jei aš noriu pačios paprasčiausios signalizacijos? iš esmės tam, kad nereiktų raktelio kaskart kišti.
į kiek sutilpčiau kainos prasme? kokios rekomendacijos?

GALLANT

Citatagsk parašė:
ok, o jei aš noriu pačios paprasčiausios signalizacijos? iš esmės tam, kad nereiktų raktelio kaskart kišti.
į kiek sutilpčiau kainos prasme? kokios rekomendacijos?
Pas mane signalizacija su montavimu prasideda nuo 250lt. Neapsigaukite, kai kurios firmos siulo uz 200lt.....sita kaina yra be smuginio ir be PVM, kai viska sudeda gaunasi virs 300lt, konkretus faktas Siauliu Altas.
Beje, kai dejausi signalizacija ir draudziausi CASKO, tai man pasake, kad tu avensiu niekas nevagia, pagal vagystes jie stovi toj pacio vietoj kaip ir Citroen, va kitas reikalas tai bulkos (Audi) ir tautos vezimai (WV).
Beje yra dar toks paprastesnis budas, kad nereiktu rakto i spyna kaisioti, tai radiobangis centrinis, kitaip sakant signalizacijos muliazas, daro viska tapati, tik aisq nerekia atidarius duris ar sutrenkus i masina, kaina 150lt su idejimu.

ketvirtasis

CitataGALLANT parašė:
Jei del to, kad paciam kazkas kreivai idejo, tai cia manau negalima del to pykti ant viso pasaulio.  

Pats įdėjau ir turiu tame patirties bei tech. žinių. Tas modelis yra pats paprasčiausias montuoti.

CitataGALLANT parašė:
jei patys nieko nenutuokete radioelektronikoje, tai nerasykit apie tai ko nezinot.

Kas tau sakė kad mes kažko nenutuokiam? gal ektrasencas esi? Atsargiau

gsk

nu kad po smūgio į langą spiegti pradėtų, gal ir visai neblogai būtų.
vistiek, bent pamatyčiau, kad reikia eit cieliofano ir lipnios juostos ieškoti :D

mano katafalkas jau senas. 96 metų. tai jei ką ir vogs, tai nebent magą, kuris irgi nedaug vertas. arba ratus su gerom padangom. labiausiai aišku lango būtų gaila. bet nuo lango išdaužimo nebent polikarbonatas padėtų :)

GALLANT

Nesu as joks ekstrasensas, tik tokia nuomone susidaro, kad tamsta kalbate is nuogirdu, sutinku, kad E-50 pati paprasciausia, todel jos ir kaina mazesne, jug zmogus siandien renkasi, kad kuo pigiau, o kad ta signalke gerai veikia, tai faktas. Dar karta pasikartosiu, kad nera blogu signalkiu, yra tik kreivarankiai montuotojai.

Marius961

2010-02-24 Vilniuje lentvario g.7 (prie techninės apžiūros) isidėjau E-50 signalizacija mokejau 300 Lt. (su darbais) + nemokamai išraše pažyma kad signalizacija atitinka 3 lygio reikalavimus. Tos pažymos reikalauja kasko draudimas. Signalizacija su pulteliu, jeigu nori kad pultelio nebutu o viskas valdytusi is rakto reiktu dar +180 Lt. damoketi. Aš asmeniškai manau kad signalizacija tai tik apsauga nuo vaiku, jeigu rimti vyrukai nores pavogti masina tai ja pavogs kad ir kokia signalizacija butum isidejas.
Marius

aviko

CitataAš asmeniškai manau kad signalizacija tai tik apsauga nuo vaiku
ir nuo sąžiningų žmoniu:D
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.