kebulo numeris

Pradėjo robertas1993, Balandis 29, 2015, 11:01:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Sveiki, gal kas zino kur randasi kebulo numeris? Visa auto isieskojau ir niekur neradau... :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Lipdukas ant vairuotojo dureliu slenkscio, po keleivio sedyne, po priekiniu stiklu, po kapotu ties stiklu, bardacioke, ant kuro dangtelio. Ieskok visose vietose ir kazkur surasi :)

O siaip tai pasakyk valstybini nr. ir as tau per 2 min ji pasakysiu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Kodel negali nusipirkti gesintuvo ? :D

MindaugasB

Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Bemsas, ta prasme? Yra pas mane gesintuvas
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Jis tau apie TA pasake, kad kai varei, neturejai gesintuvo.

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Balandis 29, 2015, 12:38:55 PM
Jis tau apie TA pasake, kad kai varei, neturejai gesintuvo.

2 kartus vare TA be gesintuvo !

robertas1993

pagal Ta tai ten buvo netinkamas gesintuvas( is zigulio paimtas ir jau seniai pasibaiges :-D)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

tadusia

Nesuprantu as tokiu zmoniu, negi deficitine preke tas gesintuvas, ar kainuoja simtus? Iki 10 euru senukuose gali nusipirkt.

robertas1993

Nu kam pirkt ta gesintuva kurio as niekada nenaudoju ir siaip pilna pas mane ir apynauju gesintuvu, bei TA priima kaip pataisoma trukuma ir preina auto Ta :-)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Donis7

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 29, 2015, 12:53:08 PM
pagal Ta tai ten buvo netinkamas gesintuvas( is zigulio paimtas ir jau seniai pasibaiges :-D)
Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 29, 2015, 19:00:42 PM
Nu kam pirkt ta gesintuva kurio as niekada nenaudoju ir siaip pilna pas mane ir apynauju gesintuvu, bei TA priima kaip pataisoma trukuma ir preina auto Ta :-)
Pilna apynaujų gesintuvų, o varant TA paimtas senai pasibaigęs iš Žigulio....geras vakaro anekdotas :-]

robertas1993

Ten zigulio gesintuvas  seniai nejudintas gal kokie 7 metai...
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

tadusia

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Balandis 29, 2015, 19:00:42 PM
Reik manyt kad ir niekada neprireiks to gesintuvo, nes priesingu atveju deganti savo turta stebetum rankas i kisenes susikises :)