D4D Avensis sankaba,garsas

Pradėjo Anndrius, Gegužė 11, 2015, 18:55:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Anndrius

Sveiki. Tikriausiai yra zinanciu kas galetu buti.. Pradzioje buvo nedidelis garsas pavaru dezeje tiksliau ten kur sankaba,bet po 6000km sustiprejo toks tankus skardus garsas,tiksliau traskejimas...,taciau siek tiek paspaudus akseleratoriu garsas dinksta.. O sankabos isminimas reiksmes neturi,ant tusciu apsauku pasalinis garsas vistiek yra,gali nuspausti sankaba ar atlesiti,vistiek ''tarska''. Sankaba veikia tinkamai jokiu bedu.

Bemsas

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Anndrius

Teks keisti visa komplekta. Bet dar galima pavazineti ir su barskanciu?

MindaugasB

Citata iš: Anndrius Įrašytas Gegužė 11, 2015, 22:06:00 PM
Teks keisti visa komplekta. Bet dar galima pavazineti ir su barskanciu?

Galima. Forume apie sankabas dvimases padiskutuota. Turetum rasti avensio 2 ir CV temose.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Artūras Alytus

Plaukiojantis į pabaigą.  Aš keičiau viską. Nes plaukiojantis Aisin atskirai  vienas neapsimokėjo pirkti. Sankabos komplektas Aisin plius Aisin smagratis buvo ne ką brangiau negu tik smagratis.

Anndrius

arba sankabos diskatoriaus spyruokles. Turiu senos masinos diskatoriu,tai tos spyruoklikes labai jau panasiai barska

egariukas1

Plaukiojancio diskatorius kitoks,jis nebraska.Cia smagratis

Artūras Alytus

O ar yra tas barškėjimas kai važiuoji pvz ant 40 km/h ir jungi 5 pavarą ir spaudi gazą ? Pas mane buvo didelis barškėjimas kai žemesnis greitis o aukštesnė pavara. Turiu ta seną smagratį, tai patikėk kaip ten viskas jame barška,džeržgia, net sunku sukioti.

kajima

Citata iš: Anndrius Įrašytas Gegužė 13, 2015, 22:28:56 PM
arba sankabos diskatoriaus spyruokles. Turiu senos masinos diskatoriu,tai tos spyruoklikes labai jau panasiai barska
Toyotos diskatorius neturi spyruokliu isvis

egariukas1

Nes tos sprandzinos sudetos i smagrati

Anndrius

Nu jo Arturai,panasiai ir yra. Kai pavara aukstesne ir apsukos nera dideles tada ir barska,prie didesniu apsuku barskejimas dingsta.

Artūras Alytus

Smagratis bus kaltas. Pas mane buvo tas pats. keičiau viską. Aš nerizikuočiau, ir kaip kiti pataria, tikrai netempčiau ilgiau gumos. Ieškok, domėkis ir keisk.

Anndrius

Jau nebelaukiu,pradejau ardyti. Bandysiu pats pasikeisti. Aisku keisiu visa komplekta.. Po to dar laukia dirzai..