Sunkiai kuriasi šiltas variklis

Pradėjo glodas, Kovas 16, 2012, 10:48:41 AM

« ankstesnis - sekantis »

aksop

Sveiki,

Nekuriant naujos temos butu idomu suzinoti kaip kas isprende problemas su siltos auto uzvedimu, Pas mane ta pati problema tik plius dar silto variklio vibracija didesne negu salto, diagnostika klaidu nerodo.
Gal kas galetu parekomenduoti meistriuka Klaipedoje
Pas mane 2.0 d4d 85kw 2004m

Toshis

Bandyk nuvaryt purkstukus patikrint. http://www.autodyzel.lt/

Darkman

Citata iš: aksop Įrašytas Lapkritis 26, 2013, 20:30:25 PM
Sveiki,

Nekuriant naujos temos butu idomu suzinoti kaip kas isprende problemas su siltos auto uzvedimu, Pas mane ta pati problema tik plius dar silto variklio vibracija didesne negu salto, diagnostika klaidu nerodo.
Gal kas galetu parekomenduoti meistriuka Klaipedoje
Pas mane 2.0 d4d 85kw 2004m

Pas mane tas pats buvo, apkaltino starteri ir ji sutvarke, po 3 dienu salta nebeuzsikure :), beda tai kad oras i kuro sistema patekdavo. Patikrino paprastai, dejo persvieciama slangele ir pamate, kad kuras "pabega", tada tik lieka issiasikinti kur.. :)
Camry 2.5VVT-iE
Corolla Verso 2.0 D4D 2002

JeMasLT

glodas

Tai kaip pasprendei šią problemą? Mano Rav4 85kw d4-d 2.0l irgi Sunkiai kuriasi kai šiltas. Kai šaltas greičiau užsikuria.

Venza

Toks glodas yra daznas tipinis forumo lankytojas,kai atsiranda problema,puola ieskot pagalbos,o jeigu randa sprendima arba ne,daugiau cia nesilanko  :E  .Gali neklaust jo,jis nuo 2012m. cia nesilanko  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

JeMasLT

Blyyn...

As dar girdėjau kad temperatūros daviklis gali neveikti, ir dėl to sunkiau kuriasi. Bet Dar netikrinau ar toks egzistuoja ir kaip jis gali itakoti kurimasi.

Saltas variklis 4 apsisukimai ir uzsiveda
Siltas variklis 7-9 apsisukimai ir uzsikuria.

Biskit

Man buvo panasiai, padejo Starterio keitimas. Momentaliai.

purkstukai nejungiami net jei Railas negauna slekio sukimo momentu, todel ir purtosi suka....
Fly with Toyota smile :)

ginciavas

Sveiki,
anologiška situacija. Variklis 2002, 2.0 d4-d, 85kw  iš po nakties kuriasi kuo puikiausiai, pasiekus darbinei temperatūrai reik ilgokai sukt starterį. Jeigu užgesinu variklį ir čia pat kuriu, kuriasi iš karto, tačiau užtenka palaukt keletą sekundžių-viskas. Užsikūrusi dūmų nemeta, variklis dirba tolygiai,  diagnostika nieko nerodo. Starteris suka lyg ir gražiai.

arytis

ginciavas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Balandis 04, 2015, 20:32:18 PM
Sveiki,
anologiška situacija. Variklis 2002, 2.0 d4-d, 85kw  iš po nakties kuriasi kuo puikiausiai, pasiekus darbinei temperatūrai reik ilgokai sukt starterį. Jeigu užgesinu variklį ir čia pat kuriu, kuriasi iš karto, tačiau užtenka palaukt keletą sekundžių-viskas. Užsikūrusi dūmų nemeta, variklis dirba tolygiai,  diagnostika nieko nerodo. Starteris suka lyg ir gražiai.

Pakeistas starteris, problema išspręsta  :)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

JeMasLT

Hmmm.. Nu geras. Reiks ir man pasikeisti. As galvojau nepakelia slegio, tai bus kokia pompa kiaura ar dar kas.