Keletas klausimų dėl Yaris

Pradėjo Žydrūnė, Liepa 27, 2016, 17:54:33 PM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdukas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 28, 2016, 10:31:59 AM
Ir net ne japoną :D
na japona galima... Lexus, infiniti, acura....  va labai Lexuso i300h norejau, taciau valiutos tik ant naujo priuso uzteko :( na kol yario temoj neprisikalbejau - patylesiu, diskusija ne apie tai :)

MindaugasB

Vistiek japonas pries vokieti tik ciulpia ciulpia ir ciulpia :) BMW ir MB - cia komfortas, koks ten lexus ar acura gali prilygti.

Temos autorei linkiu pagalvoti ir apie benzinini varianta masinos, ypac jeigu bus nedaug vaziuojama. Ziema d4d sunkiai syla visvien.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc

Gera diskusija. Final - autorei siuloma pirkti net ne Toyota :D
Nesigincysiu del DSG - zinau, kas pas mane buvo, zinau, kas Skodoj yra. Zinau golfa, kuriam 3x tvarkyta.
Del MMT as neigiama nuomone susidares, bet vaziaves nesu. Pas mane CVT :D

MindaugasB

Gmc - nori pravaziuoti su MMT? :) Galim dienai pasikeisti masinom :D ar savaitgaliui
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Liepa 28, 2016, 11:35:39 AM
Gmc - nori pravaziuoti su MMT? :) Galim dienai pasikeisti masinom :D ar savaitgaliui
Prasivaziuoti prie progos butu idomu ir pasiziureti, kiek ten gerai/blogai :)
Del pasikeitimu, nieko asmenisko, bet to visiskai nepropaguoju, isskyrus seimos narius. Jau buvo seimoj atvejis kai pasiskolinus masina atsirado gedimu ir is to po to seke daug nepatogumu ir nemalonumu, tai to geriau nereikia :) O pralekt su MMT ir tau duot pralekt su CVT - drasiai :)

Žydrūnė

Dėl Yaris amerikono, tai niekur nepavyko rasti, jog būtų 5 durų. Tėra vienas skelbimas 3 durų, tas pats reikalaujantis remonto, o ilgai ieškoti nelabai yra galimybių, nes automobilis reikalingas artimiausiu metu, plius mane taip pat riboja ir kaina, tad atsifiltravus lieka nebaisiai daug pasirinkimo :)  Dėl dyzelio/benzino, norėtųsi visgi dyzelinio, bet jeigu pasimatytų geras variantas benzino irgi svarstomas, tad kol kas pasilieku prie nusižiūrėto varianto.
Ačiū visiems už nuomonę ir pagalbą padedant galutinai apsispręsti!:)

Algirdukas

tai zmonai pirkau masina rinkausi tarp Yario ir citroeno c3... laimejo pasirinkima citronas :)... be problemu atvazinejo 200k kilometriuku.. dyzelio sanaudu rekorda buvau pasiekes 3,5 litriuko :)
https://goo.gl/photos/t59ii7noMg6TfsZy8

Egis_

Citata iš: Algirddukas Įrašytas Liepa 28, 2016, 15:37:55 PM
tai zmonai pirkau masina rinkausi tarp Yario ir citroeno c3... laimejo pasirinkima citronas :)... be problemu atvazinejo 200k kilometriuku.. dyzelio sanaudu rekorda buvau pasiekes 3,5 litriuko :)
https://goo.gl/photos/t59ii7noMg6TfsZy8
na jei be problemu su ciotrnu tiek pravaziavai tai sveikinimai ;) nauja buvot pirke is salono?

Algirdukas

Taip :) per visa eksploatavimo laikotarpi tik vairo trauke reikejo pakeisti ir pora kartu stabdziu diskus... daugiau problemu nekilo :)

Venza

O cia daugelis aiskina,kad svarbiausia nedauzta,gerai priziureta ir nesvarbu,kad puse milijono pravaziavus  :goodboy:  .Kadangi pats esu vazinejes su ivairiais modeliais,tai dar karta galiu pasakyt,kad pagrindinis kriterijus yra rida.Vokieciai ta jau seniai suprate ir automobilio su rida virs 200 000km neperka.Lietuviai galvoja kol kas visai priesingai  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...