Netraukia iki 1900rpm

Pradėjo Ignas D-cat, Gruodis 04, 2014, 00:03:05 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ignas D-cat

Sveiki,

As ir mano draugas turim du vienodus 2006m D-cat avensius netgi tikros ridos skiriasi apie 20.000km ir spalva ta pati  :D. Esme tame, kad abu mes salinomes DPF tame paciame servize. Vaziuoju su savo, man netraukia mazdaug iki 1900rmp (netraukė dar labiau pries filtro salinima todel darau prielaida, kad tai nesusije su salinimu tiesiog pazymiu, kad ne uzsikisusiame DPF beda), vaziuoju su draugo, traukia iki 1900rmp kurkas geriau. Po turbinos abu lupa vienodai, skirtumo nesijaucia. Kuro oro filtrai ir t.t. viskas ok. Po DPF pjovimo diagnostika nieko blogo nerode. Suprantu, kad D-cat turi turbo laga, taciau lyginant du identiskus variklius supratau, kad draugo turi turbo laga, o mano turi laaaaabai dideli turbo laga. Kas galetu tai itakoti?
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Tiutis

o TAI butina buvo nauja tema kurt? Tu zinai kiek cia zmoniu yra su tokiom problemom netraukimo? kas butu jei visi pradetu kurt naujas temas ?? Man atrodo uzlustu serveris...

Ignas D-cat

Tiutis iki serverio uzluzimo manau musu forumui dar labai toli.Pasinaudojes paieska perskaiciau visus tris puslapius susijusius su netraukimu. Visi atvejai skirtingi, priezastys EGR, DPF, filtrai, oro srauto matuokles, o pas mene su siais mazgais viskas ok, todel ir tema sukuriau nauja, nes savo atvejo neradau. Jeigu tu manai, kad mano atvejis yra anksciau aprasytas ir zmoniu esanciu pagalba issprestas, prasau nuoroda imesk, tada lenksiu zemai galva pries tave ir daugiau nesielgsiu taip kaip Tau nepatinka.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Tiutis

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,597.0.html. Cia yra pagrindine tema kas liecia su automobilio traukos dingimu netraukimu ir t.t. Dabar as rytoj neuzkursiu masinos ryte ir kursiu nauja tema "Nezkuriau masinos ryte" turbut juokingai atrodys  (!?) :)   Beje, D-Cat visi vangesni iki 2000rpm.

Ignas D-cat

Tau gal ir juokingai atrodys, o man normaliai. Jeigu tik zinosiu tai man tikrai bus nesunku turint ziniu sukauptu siame forume ir praktikoje tau isdestyti paeiliui kaip pvz 1. Pradek nuo to 2. Daryk ta 3. Daryk ta 4. Nieko nedaryk o temk masina i Tokvila ar kita rimta serviza. Man tai uztruktu keleta minuciu, o paieskoje anaiptol zmogus gali uzsiknisti ieskodamas savo atvejo ir galimu salinimo budu. Pries kuriant temą visada pažiūri pirma paieškoje ir tik po to kuri naują, kadangi aš nesugebėjau surasti (gal gabumai silpni, bet ir tokių žmonių būna) todėl ir paklausiau naujoje temoje ir nematau nieko čia blogo, o jeigu sugaišinau tai tikrai nesiekiau to.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

dtinas

jei geras draugas, gali susikeisti Ignai su draugu oro srauto matuoklemis ir tada paziureti ar viskas tvarkoj.

Ignas D-cat

Aciu uz pasiulyma, nebuciau dasigalvojes  :-) Bandysiu prasyti, kad leistu prikist nagus prie savo masinos. Beje ar atjungus oro srauto matuokle neprimeto po to klaidu? Nes pamainymo atveju kogero reiketu akuma atjungineti abiems automobiliams
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

Bemsas

Degimo nejunk su nuimtais davikliais

ramis702

Vakumines slangas pasiziuret dar galima manau.

Sonixas

Citata iš: Ignas D-cat Įrašytas Gruodis 04, 2014, 00:03:05 AM
Sveiki,

As ir mano draugas turim du vienodus 2006m D-cat avensius netgi tikros ridos skiriasi apie 20.000km ir spalva ta pati  :D. Esme tame, kad abu mes salinomes DPF tame paciame servize. Vaziuoju su savo, man netraukia mazdaug iki 1900rmp (netraukė dar labiau pries filtro salinima todel darau prielaida, kad tai nesusije su salinimu tiesiog pazymiu, kad ne uzsikisusiame DPF beda), vaziuoju su draugo, traukia iki 1900rmp kurkas geriau. Po turbinos abu lupa vienodai, skirtumo nesijaucia. Kuro oro filtrai ir t.t. viskas ok. Po DPF pjovimo diagnostika nieko blogo nerode. Suprantu, kad D-cat turi turbo laga, taciau lyginant du identiskus variklius supratau, kad draugo turi turbo laga, o mano turi laaaaabai dideli turbo laga. Kas galetu tai itakoti?
EGR tikrai geras?ziurejai valei?keitej?
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Ignas D-cat

EGR valytas siu metu Kovo menesi ir nuvaziuota mazdaug 3000km.
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001

sausas

Laba,

Ar pavyko rasti problema? Domuosi, nes pas mane identiska problema ir esu tik paiesku pradzioje ;)

edmundo22

Sveiki. Ir man butu labai ydomu ar pavyko ka surasti. Laukiam atsakymo  :)

Venza

Vargu ar sulauksi to atsakymo  (-)  .Ignas paskutini karta buvo prisijunges balandzio 22d.,tai reiskia arba masina susitvarke ir problemu nebekelia,arba nusipirko koki BMW ar VW ir dabar tuose forumuose skundziasi  :D  .Geriau pasinaudok paieska apie panasias problemas forume ir rasi atsakyma  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...