Toyota iQ

Pradėjo Memelis, Lapkritis 23, 2009, 21:43:28 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Neblogas straipsnis apie Toyota iQ. Gal kam pravers?
ČIA MANO NUORODA
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Memelis

Gal ka sudomins Toyota IQ brolis dvynys Aston Martin Cygnet?

ČIA MANO NUORODA I

ČIA MANO NUORODA II

fennix

Nu va... mes puikiai matom kad britai pamise... vietoj to kad moket uz viena prekini zenkla- jie mokes uz du.... bet nieko tokio, bent jau taip jie savo bvp kelia :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

gisas

mano tevas pasakytu, kad cia ne tojota, o tojotukas :D  manau perdaug ja numazino, kazkaip nesaugiai atrodo :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

fennix

na kuo mazesne masina- tuo skausmingesne buna avarija... Bet mieste vazinet iki 60 km/h avarijos nebuna tokios skausmingos...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

na girti nevazineja 60km/h. Jei jau lups sankryzoj i sona, tokioje masinoje sedint jauciu is vairuotojo ne kas liktu. Klaipedoje yra prietranku, kuriu greiti radaras fiksuoja 177km/h mieste :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

gisas

na siauliuose kai inkasatoriu sarvuotas transportas "nunese " jari tai moteriske isgyveno kiek pamenu ir dar i zmogu panasi buvo, nors is tojotos jau ne kazkas bebuvo. Toyota ganetinai saugi masina. tik va atrodo nesaugiai del savo gabaritu :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

xyzpule

Dave karta Autotoja pasivazinet su juo, ale bandomasis vaziavimas, kol maniskiam Yariukui kazka keite servise. Tai labai patiko. Tik, kad kaina kandziojas. :)

Memelis

Kas dėl saugumo tai siūlau Euroncap pažiūrėti. Nieko neprikiši. Tik Toyota su Urban Cruiser kažkaip susimovė, nes gavo tik 3 žvaigždutes

http://www.euroncap.com/results/toyota/IQ/347.aspx

indreIQ

as labai smagiai su ja vazineju ;)

Memelis

Sveika. Smagus auto. Tai tu esi viena is 24 LT parduotu IQ. Visai nesenai juos suskaiciavo, tik gaila kad taip B)

,,Toyota" Lietuvoje atšaukia 24 ,,iQ" automobilius

indreIQ

taip. deja :) sake paskambins, kai reikes perprogramuot vairo stiprintuva, ar ka ten :) nei suprantu, kas blogai, nei kol kas labai rupi :p:)

TCL

Bet man regis musu klube yra dar kazkas kas vairuoja IQ :) reiktu paziureti:)