Eksploatacijos indikatoriai ir įspėjamasis signalas

Pradėjo Daniel, Birželis 18, 2015, 22:27:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Daniel

Sveiki,

Pabandysiu paaiškinti savo problemą. Žodžiu įprastai sau važiuoji ir buna taip užeina, kad įsijungia ant skydelio lemputė (prisegiau pvz.) ir atsijungia gazas tuo pat metu, t.y. spaudi ant pedalo ir jis nereaguoja, negazuoja ir laiko apsukas ties 1200. Tada sustoji, užgesini automobilį, palauki keletą sekundžių, tada vėl užkuri ir lyg niekur nieko toliau sau važiuoji. Kame gali būti bėdos, gali būti dėl EGR'o? :think:

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Egis_

jei is Klaipedos - gali kreiptis, padarysiu diagnostika.

robertas1993

Be diagnostikos niekaip, gryba pjauna tie yariai, man buvo taip kad is lempos sviecia airbagas nors visi sujungimai tvarkingi buvau uzgesines varikli paskui uzvedes issijunge lempute ir daugiau nebedega, arba tolygiai mirkcioja ceck engine, arba radija issjungineja pats auto net neprisilieciu prie isjungimo knopes issijungia radijas kita diena to nebedaro... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

TYRAN

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Birželis 18, 2015, 23:24:54 PM
Be diagnostikos niekaip, gryba pjauna tie yariai, man buvo taip kad is lempos sviecia airbagas nors visi sujungimai tvarkingi buvau uzgesines varikli paskui uzvedes issijunge lempute ir daugiau nebedega, arba tolygiai mirkcioja ceck engine, arba radija issjungineja pats auto net neprisilieciu prie isjungimo knopes issijungia radijas kita diena to nebedaro... :D

Čia tas, kurį parduodi? :)

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Daniel

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Birželis 18, 2015, 23:03:51 PM
Pirma diagnostika
O diagnostika parodys, ta prasme nereikia taip, kad tai atsitiktų tą pačią akimirką? Girdėjau, berods tėvui sakė, kad kompas neparodys kas yra, jeigu taip neatsitinka tą pačia akimirką kai pajungtas kompas.

Daniel

mosquito

..twin turbo mosquito..

Daniel

Sveiki,

Gal kas žino dėl ko užsidega kartais šitas dalykas? :think:

Zaroliz

Daniel

Zaroliz

Daniel

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Spalis 24, 2015, 11:47:33 AM
Gal kur koks kontaktas blogas?

Neįsivaizduoju. Automobilį turiu jau turbūt apie 3-4 metus ir dabar pirmą kartą va šitas dalykas užsidegė. Gal kompas tiesiog klaidą meta, velnias žino... :think:

MAIKIS

gal burta kas gal lemputes dubluotos gal kontakto nebuvo...
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt