Uzsalo avensis

Pradėjo FUX, Gruodis 15, 2009, 15:07:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

gsk

ne visi buožės garažus turi :)
šįryt truputį sunerimau. katafalkas užsikūrė, bet taip su pasikosčiojimu. reiks šiandien baką iki viršaus statoilinio dyzelio užsipilti :D
reiktų gal ir filtrą pasikeisti, bet kad jo lemputė dar kaip ir nedega...

Virgis13

siaip sakyciau jeigu su akumas naujas, lieka dar viena didele beda kuras, ir kada jis piltas, nes sala tik pora dienu, o kaikuriose degalinese dar vasarinis buvo, tai tas atvejiskai vaziuoja 15 min po to gesta palaukus vel vaziuoja 15 min. tai kuro bedos, aisku filtriukus irgi reikia pasikesiti

Aurimas

Na garaza galim air issinuomot, as nuomoju,jau geriau 100lt uz garaza nei paskuj atejus rast su langu isdauztu at durym inlenktom! O ziema dar ir langu nereikia gramdint,nei sniego valyt, viskas atsiperka su kaupu uz nuoma!!
Del degalu, tai turi buti visiskas durnius kad ziema dazyta piltum, as pilu is statoilo ir ziema ir vasara,dazyta retkarciais (50ant50 nebent).Ir dar nesa man buve kad dyzelis net prie -33 uzsaltu, viena ziema tiek buvo pas mane. Filtrus keiciu kaip priklauso, kas 15-30tukst. Priedu geriau vengti pilt ypac i naujas auto!

Edvatronas

Citatagsk parašė:
ne visi buožės garažus turi :)
šįryt truputį sunerimau. katafalkas užsikūrė, bet taip su pasikosčiojimu. reiks šiandien baką iki viršaus statoilinio dyzelio užsipilti :D
reiktų gal ir filtrą pasikeisti, bet kad jo lemputė dar kaip ir nedega...
Ji ir neturi degt :D Ji uzsidega jei filtre yra vandens, kuri reikia isleisti atsukus kamsteli filtro apacioje.
O filtra reikia keisti nustatytu intervalu.

FUX

Pas mane tai pilnas bakas statoilinio, akumas naujutelis ir biski galingesnis negu reikia, ale vistiek. O del zvakiu tai negaliu garantuot, gal jos ir nepasildo kiek reikia, bet daba jau teks laukt kol atsils, nes net nuo vejos negaliu nuvaryt i normalia vieta :)
Siandien dar pabandziau pasukt, bet visiskai nieko. Beje tokiu oru kur ta dregme gali but? Viskas susikristalizave prie tokio salcio
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

olo

As vakar saviske uzvedziau be dideliu bedu. Auto viduje rode -13, bet uzvedus tokas biaurus kalimas buvo, toks kaip kas su kuju par varikli vanotu !!!

TCL

Tai jums dar bent uzsikure o maniske Yaris benzinas neuzsikure. Tai negi akumuliatorius nusprogo per nakti.