cruise control

Pradėjo nerius3232, Birželis 21, 2015, 22:09:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

nerius3232

sveiki nesenai isigijau corola verso 1.8 benzinas 2006m ir nezinau kaip turi isijungti pas mane cruise control ? vazuodamas 100km greiciu paspaudziu knopke cruise ant paneles uzsidega cruise geltona lempute bet neuzfiksuoja greicio neveikia ? KAIP IJUGTI CRUISE AR AS KAZKA NE TAIP DARAU?
nerka

Bemsas

Rankenele spausk i apacia ir uzfiksuok greiti.

nerius3232

nerka

MindaugasB

Veikia nuo +40 km/h. Jeigu mieste kamstyje bandysi tai nesuveiks del mazo greicio.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Niurkt

Aš kažkaip visiškai nenaudoju jo nors ir važinėju užmiestį nemažai, dabar net pats pamiršau kaip ten tiksliai įjungt/palenkt reikia :D Bet įtariu taupiau važiuot su juo galima?
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Donciulis

O cia tai naujiena vyruciai gvildenat :) pats benzinine 1.6 turiu ir rankenele autopiloto susiradau bet toks sio forumo asas pavadinimu BEMSAS mane atkalbej itikinedamas, kad benzininese autopiloto nepalaiko... Naturalu rankos nusviro stengtis pajunginet... Tai visgi kaip is tikr palaiko ar ne? ;)

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,1031.15.html

MindaugasB

Citata iš: Donciulis Įrašytas Birželis 22, 2015, 22:10:06 PM
O cia tai naujiena vyruciai gvildenat :) pats benzinine 1.6 turiu ir rankenele autopiloto susiradau bet toks sio forumo asas pavadinimu BEMSAS mane atkalbej itikinedamas, kad benzininese autopiloto nepalaiko... Naturalu rankos nusviro stengtis pajunginet... Tai visgi kaip is tikr palaiko ar ne? ;)

O tai manai, kad Bemsas i sita tema neateis? :D Siaip forumo aktyvas itariu visas temas permeta, kai uzeina. Tai skirtumo kurioje tu paklausi nera. Jeigu rusu kalba moki, pabandyk dar rusu forumuose 1.6 benzui paieskoti. O siaip tai dar gali pasiskambinti i Toyotos atstovybes (siulau bent i tris skirtingas) ir pasiklausk uz kiek $ tau idetu kruiza i tavo modelio masina.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: Donciulis Įrašytas Birželis 22, 2015, 22:10:06 PM

Benzininese masinose BUNA autopilotas. Bet ten stovi PAPILDOMAS AUTOPILOTO blokas. Pats motoro ECU nepalaiko autopiloto, todel vien rankeneles neuztenka.
Dyzelio ECU palaiko kruiza, todel rankenele jungiasi tiesiai prie motoro ECU.
Benzino ECU nepalaiko kruizo, todel rankenele jungiasi i KRUIZO ECU, kuris sujungtas su motoro ECU.

Dabar manau viskas paaiskejo? :D

Donciulis

Dekuj MindaugasB uz info:) manau atstovybe tiskliausiai pasakytu ar i maniske komplektacija eina ikist cruise control :) Ir jai vis gi eina tai tikrai manau rasiu kur pasidaryti :)

P.S. o del Bemso net nebandau nuo jo sleptis tiesiog eilinis issisokelis ten, sugebantis pazvygauti, tad naturalu po keleto jo nepagristu nusikliedejimu jo nuomone man asmeniskai tampa niekine ir neturiu apie ka su tokiu padaru diskutuoti :)

Bemsas

Donciulis, paskambink i atstovybe ir paskui PARASYK REZULTATA, o ne slepkis i krumus. Butu gerai, jei parasytum ir ju pasakyta kaina.

bladas

TOYOTA forume bendrauja TOYOTA mašinų vairuotojai. Dažniausia jų gyvenimo, vairavimo, bendravimo būdas yra ramus, neagresyvus, patikimas, atsakingas, kaip ir jų vairuojami automobiliai. Naujokai, atklydę iš VW, BMW, Autobanginių ar kitų forumų, atsineša ir tų forumų bendravimo stilių, dažniausiai su visais eik n...x, f..k, bbd ir pan. Reikalauja, kad atsakymas jiems būtų pateiktas iš karto, aiškus ir sukramtytas. Gavę pasiūlymą pasinaudoti paieška ar nuvaryti į diagnostiką - kažkodėl supyksta. Jei gauna naudingą atsakymą - labai retai padėkoja ir (ar) atrašo, kaip sekėsi tvarkyti problemą.
   Susidariau nuomonę, kad forumiečiai Bemsas, MindaugasB, Venza ir eilė kitų duoda labai gerus ir teisingus patarimus, nekabina makaronų, ir daug kas jiems lieka dėkingi.

nerius3232

nerka

Gintėė

Sveiki,

Mano Corolloj cruisas visai neveikia, junginėjau ir rankenėlę, ir mygtuką, bet nei lemputė skydely reaguoja, nei užsifiksuoja greitis  :think: