el. valdomi bei sildomi veidrodziai

Pradėjo robertas1993, Birželis 23, 2015, 20:49:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

Sveiki, gal kas zinot kaip pasijungti el. veidrodzius su mygtuku automobilyje? laidai nuvesti iki soniniu duru prie veidrodziu ir 5 laidai eina i  ta fiskes ir viskas, o kaip pasijungti mygtuka sito nezinau....  :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Jei ateina 5 laidai, tai bus su sildymu veidrodziai. 2 laidus nuo sildymo elemento jau atrasi lengvai, belieka 3 laidai nuo motoriuko. Pridedu shema, manau lengvai viska suprasi. Jei kas neaisku, klausk.

ToyotaClub

Tai montavaisi tas ploksteles ar irginaliai sildomi veidrodeliai? Kazkaip galvojau kad pas yarius 1 to nebuvo, nes buvau rades Us forume kaip zmgogus susimontavo tiksliau pasidare is nesildomu i sildomus
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Tai nera ka veikti padaryti sildomus. Nuvarai kur pjausto veidrodzius ir padarys nebrangiai. Ten sunkiausia yra atlupti stikla nuo pagrindo. Su fenu pakaitinti reikia. Tada klijuoji kaitinimo elementus po ~2eur/vnt ir suklijuoji atgal stikla.

ToyotaClub

Butent radau apie tai kaip sakai dare su sildomais elementais, bet prie seno ji is nugareles klijavo nusemes. O siaip ne paprasciau butu prijungti kazkaip prie to pacio mygtuko kur isijunge galinis stiklo sildymas, kam to atskiro mygtuko

Bemsas

Veidrodeliu sildymas ir pasijungia prie galinio lango. Bet robertas1993, kaip supratau nori pastatyti vietoj mechaniniskai valdomu veidrodeliu- elekrinius.

ToyotaClub

O as kitaip supratau:) kodel, nes pas mane jie elektriniai, bet ne sildomi. O visai butu gerai kad ta rasojima nutrauktu ziema, ar rudeni.

robertas1993

Bemsas, tu teisus, pas mane dabar yra mechaniniai veidrodeliai tad noreciau elektriniu ir sildomu veidrodeliu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Su laidais nesupratau. Laidai yra masinoje, atvesti iki duru? Pati veidrodziu jungikli turi? Yra masinoje jungtis jam?

robertas1993

5 laidai  su fiske is abieju pusiu atvesti iki duru beveik prie veidrodziu o pacio jungiklio neturiu, nusipirksiu is sroto, o koks jungiklis to mygtuko nezinau... pilna nenaudojamu  fiskiu pas mane masinoj ...
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Bemsas

Tai nuimsi "zagluske" ir ten turetu buti fiske. Beliks tik saugikli ideti.

ToyotaClub

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Birželis 24, 2015, 19:16:11 PM
5 laidai  su fiske is abieju pusiu atvesti iki duru beveik prie veidrodziu o pacio jungiklio neturiu, nusipirksiu is sroto, o koks jungiklis to mygtuko nezinau... pilna nenaudojamu  fiskiu pas mane masinoj ...

toks

http://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-YARIS-ELECTRIC-MIRROR-SWITCH-/151694240607?pt=LH_DefaultDomain_3&fits=Car+Make%3AToyota%7CModel%3AYaris+Verso&hash=item2351ae6b5f

robertas1993

Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ToyotaClub

Bet nebus sildomi, nes yaris neturi sildomu, reik jau kaip Bemsas sake burti su elementais, jei nori sildomu