Pakabos eksploatavimo ir remonto ypatumai*

Pradėjo mind, Lapkritis 25, 2009, 08:46:48 AM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

as tai nesigirsiu,kad bedos neprisisaukciau:))))siaip jau virs 2 metu 40000 km numyniau....
lygis

kaktusas

Na taip, geriau garsiai nešnekėt apie tai kas gerai... :)

Man iš važiuoklės po 90000 teko pasikeist gale stabilizatorių įvores ( berods taip vadinasi ) Tfu tfu per kairį petį

Dar746

Praeira savaite praejau apziura savo avensiui, tiesa is antro karto, nes preisrukiniai vos per aukstai sviete, teko pareguliuoti ir dar karta atvaziuoti.

Taigi, 2 metai, 60 tukst. ir viskas tvarkoj, nors pries 2 metus buvo ideta traukiu is sroto :)

CitataAurimas parašė:
Tai dazniau patikrink, neuztenka viena paziuret ir sakyt oj geras. Nors ir menkiausias laisvumas, jau reiskia kad laikas keisti.

O del sroto, tai zn jei tu manai, kad 80 uz trauke is sroto verta paklot, tai jau tavo reikalas,bet geriau tada dvigubai sumoket ir nusipirkt originale.
Toyota Avensis '01 m. 1.8 VVT-i +LPG
Toyota Corolla Verso '06 m. 2.0 D4D

mind

Citatamind parašė:
CitataFUX parašė:
pas mane kazkas bilda gale, TA sake kad pakaba tvarkinga... Gal amortikas bilda

Prieš naujus metus buvau nuvaręs į TA centrą, patikrinau tik galinę pakabą(20 Lt)- nieko stipriai susidėvėjusio nerado, bet ir bildesio židinio nerado. Nusprendėm, kad bilda amortikai- viršuje įvorės bus išsidėvėję ar kokie ten "velniai". Lauksim šiltesnių orų ir bandysim žiūrėt. :)

Išaiškintas "bildukas"- stabilizatoriaus traukutės -- 48830- pakeistos naujomis, bildesys dingo. Kaina 1 vnt. 34 Lt. kažkokios "J*W", nei gamintojo nei jokio kitokio užrašo nebuvo, tik detalės Nr., matysim kiek laikys.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zibalas

Pernai ieskojau sitos traukutes 48830 tai ( Tanagroje) prase 90 litu,(Tokviloje) 280 uz vieneta bet radau po 40 litu, kainu skirtumas yra
gold

horn

Citatazibalas parašė:
Pernai ieskojau sitos traukutes 48830 tai ( Tanagroje) prase 90 litu,(Tokviloje) 280 uz vieneta bet radau po 40 litu, kainu skirtumas yra
kokios firmos buvo? Aš irgi buvau servise, sakė 1 priekinė ir abi galinės barška. Parduotuvėj pasiūlė 50lt už priekinę ir 60lt galinę traukutė 555 firmos, sakė, kad jos geriausios. Nusipirkau po 28 ir 38lt-sakė, kad vidutiniškos kokybės, nes nebesitikiu ilgai važinėti su saviške. Tokių blogų kelių kaip šiemet jau seniai nebuvau matęs.
Pažiūrėjau, vadinasi oyoda ir yamamota ar kažkokie panašūs pavadinimai, laukiu nesulaukiu kol galėsiu pasikeisti, nes nerandu laiko :|

kubilas

Jei masina i turgu- gerai ir pigios. o kai sau - gaila litu padetu uz remonta. mano versui silentblokai be firmos pavadinimo- gal po 90 litu. atlaike 2 tukst km.ir vel bildesys. visa šake autotojoj 1200. kur geri  jie parsiduoda atskirai.??

horn

jei reikės, galima iš vokietijos atvežt, manau, kad bus kokį 30% pigiau-ta prasme originali toyota dalis.

MAgNeTAS

Nustebino mane šiandien servise, patikrinau važiuoklę ir viskas tvarkoje :o Guzas tik yra galinėje padangoje, žiemine ir jau nutrinta, tai nelabai ir gaila, šią savaitę būčiau jau pakeitęs.

horn

CitataMAgNeTAS parašė:
Nustebino mane šiandien servise, patikrinau važiuoklę ir viskas tvarkoje :o Guzas tik yra galinėje padangoje, žiemine ir jau nutrinta, tai nelabai ir gaila, šią savaitę būčiau jau pakeitęs.

Tai nuostabu, kad gerai laiko mašina. Su kuom mes tave ir sveikinam :) O tokia proga chebrai nepastatyti jau būtų gėda ;)

fennix

Jo as pamenu pries technikine nuvariau i servisa nes kazkas barsket pradejo... nieko nerado, pasake kad viskas tvarkoj, nuvariau i technikine- trauke parejus...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

mind

Priekinėje pakaboje atsirado bildesys, kaskart vis didėja, ankščiau jautėsi tik per dideles duobes važiuojant, dabar ir ant mažesnių nelygumų girdisi. Pavardinkit galimas ligos priežastis, bandysiu paieškot.

fennix

nusiimk rata, pasiziurek ar vairo trauke nekliba, patikrink stabilizatoriu... dar gali amortikas velniop isejes buti bet cia retas atvejis... Pradzia yra, sekmes ieskant bedos
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

horn

Stabilizatoriaus traukutė ;) Pas mane jos barška žiauriai, nerandu laiko pasikeisti, kokius 3 mėn vežiojuosi traukutes nusipirkęs. Pradžioj tik klaksėjo, dabar barška kaip velniai. Kiek keičiau, visada simptomai tokie patys.

mind

Citatahorn parašė:
Stabilizatoriaus traukutė ;) Pas mane jos barška žiauriai, nerandu laiko pasikeisti, kokius 3 mėn vežiojuosi traukutes nusipirkęs. Pradžioj tik klaksėjo, dabar barška kaip velniai. Kiek keičiau, visada simptomai tokie patys.

JO panašus garsas buvo gale, kai baiginėjosi stabilizatoriaus traukutės.
Kokias pirkai? Brangias, pigias, geras, vidutines, nes Lemforder- ~82Lt kaži kaip "China shet" kaina palyginimui.