Trauka

Pradėjo LaBras, Liepa 06, 2015, 10:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

Minde9999

tai turetu man nuo 2,8 tukst apsuku  atsirasdavo trauka  (+)

LaBras

Citata iš: Minde9999 Įrašytas Liepa 09, 2015, 22:45:21 PM
tai turetu man nuo 2,8 tukst apsuku  atsirasdavo trauka  (+)

Na va, buvau siandien servise, nuskanavo ir egr uzsikises... Angluose diagnostika 20 svaru, siulo ji panaikinti, isprogramavimas 90 ir egr uzglusinimas 50, ka labiau patartumet darytl glusint, valyt ar keist nauju? Cia planuoju buti iki rugsejo galo... O naujo kaina 137 eurai, bet ji Lietuvoj...

ToyotaClub

Kiek sekiau tema, uzglusinus EGR buvo fiksuojamos padidejusios kuro sanaudos, variklio letesnis silimas, nes EGR greiciau padeda susilti varikliui. Jei yra galimybe gali ir pats ji prapsiplauti issiardes.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

RDeEsser

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 11, 2015, 02:52:01 AM
Jei yra galimybe gali ir pats ji prapsiplauti issiardes.
Gali ir gan nesunkiai,tereikia atsukti tris varžtus,ir nusiimti prie to paties tai kas trukdo prieiti prie vožtuvo (oro filtras ar panašiai).Tik tam reikia gan aktyvaus valiklio (manau ir UK jo nesunkiai turėtum rasti).
arba
Bet jei pats vožtuvas stringa,greičiausiai netgi ir išvalius jis nuo to geresnis netaps.
E

LaBras

O gal butu galima kur nete rasti foto ar video kaip ji butent isimti? Arba gal galit kas nufotkint pas save kur ten kas.. Buciau labai dekingas.. Ar reikia tam masina pasikelti? Kaip sake, tiesiog sklende neuzsidaro ties 1,5 apsuku..

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 11, 2015, 10:24:56 AM
O gal butu galima kur nete rasti foto ar video kaip ji butent isimti? Arba gal galit kas nufotkint pas save kur ten kas.. Buciau labai dekingas.. Ar reikia tam masina pasikelti? Kaip sake, tiesiog sklende neuzsidaro ties 1,5 apsuku..
Nėra ten ką rodyt,pats susirandi EGR vožtuvą ir matai ką reik atsukt kad jį nuimt.Jei nežinai kaip jis atrodo ir kur jo ieškot,čia jau žiūrėkis internete...
E

Vladas55

Ivesk iGoogle EGR valymas ir surasi.

LaBras

Tai kaip suprantu stovi prie oro filtru, po kaire?

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 11, 2015, 14:11:26 PM
Tai kaip suprantu stovi prie oro filtru, po kaire?
Tai čia nieks nemato kur jis pas tave stovi,taip kaip gi nevisos mašinos su vienodais varikliais ir vienodais EGR vožtuvais...O šiaip tai jis turi stovėti ne prie filtrų kažkur o ant pačio variklio ;)
E

LaBras

Sitas gal? O mechanikas sako jog valymas retai padeda ir gali vel uzsikisti...

RDeEsser

Nežinau kas čia tavo nuotraukoj,neina suprast..O mechanikas gerai sako,tą patį ir aš sakiau keliais postais aukščiau apie stringantį vožtuvą.Bet niekas gi nežino kad jis pas tave stringa,taip kaip niekas nežino kas iš tikro per gedimas tavo mašinoj,čia tik spėjimas.O kad sužinot,reikia kažką daryt ir pradėt nuo to,kas paprasčiausia,o po to jau lyst gilyn ir mastyt kas dar gali būt.
E

RDeEsser

E

LaBras

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Liepa 11, 2015, 16:33:36 PM
Čia jau panašu.Reik manyt toliau jau viskas aišku.

Tai ir pas mane ten pat. Tai tik issisuki ji, issivalai ir vel istatai, jokiu pribumbasu nera daugiau?

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 11, 2015, 18:01:24 PM
Tai ir pas mane ten pat. Tai tik issisuki ji, issivalai ir vel istatai, jokiu pribumbasu nera daugiau?
Kokie čia pribambasai,purški valiklį į vidų ir tiek,dar jei rasi būdą kaip,gerai būtų atsargiai,nepažeidžiant pastumdyt patį vožtuvą,pažiūrėt kaip jis juda.Tiek žinių...
E