Trauka

Pradėjo LaBras, Liepa 06, 2015, 10:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

LaBras

Sveiki,

Siandien bevaziuojant antru begiu, spaudziau gaza, pro veidrodeli maciau baltus dumus, traukos nebuvo, pradejo trauka lyg atsirast, tai dingti, bet paskui kaip ir pramuse ir viskas gerai buvo, gal kas buvot susidure su tokia situacija? Is anksto, aciu.

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 06, 2015, 10:20:11 AM
Sveiki,

Siandien bevaziuojant antru begiu, spaudziau gaza, pro veidrodeli maciau baltus dumus, traukos nebuvo, pradejo trauka lyg atsirast, tai dingti, bet paskui kaip ir pramuse ir viskas gerai buvo, gal kas buvot susidure su tokia situacija? Is anksto, aciu.
Kada kuro filtrą keitei,gal bakas pilnas varlių?Nors principe čia daug kas gali būti...
E

LaBras

Filtra keiciau kazkur pries 2000 kilu, o dyzeli visada perku is degaliniu

Minde9999

man panasi  situacija buwo tik juodi dumai ejo :)

LaBras

Citata iš: Minde9999 Įrašytas Liepa 06, 2015, 19:14:13 PM
man panasi  situacija buwo tik juodi dumai ejo :)

Ir kas buvo? Ka darei?

Minde9999

kaip rasei tai atsirasdavo tai dingdavo ta tauka... ir i kamina dumai netilpo .. EGR voztuvas ( T25 avensis 85kw d4d)  maniskiam buwo

LaBras

Citata iš: Minde9999 Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:01:32 PM
kaip rasei tai atsirasdavo tai dingdavo ta tauka... ir i kamina dumai netilpo .. EGR voztuvas ( T25 avensis 85kw d4d)  maniskiam buwo

Tai ji visa kitu keitei ar valei?
Na ta prasme, spaudi gaza, tik dumai eina, bet paskui pramusa ir trauka atsiranda ir vel viskas ok..

Minde9999

man tik valyma dare ir to uzteko pilnai.. man su visais begiais budavo trukciodavo ,vibracija .. dumais apsipila ,bet kartais pramusdavo ir taukdavo gerai . . paskui isvis nejo pavaziuot vos datraukiau iki servizo

LaBras

Citata iš: Minde9999 Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:09:57 PM
man tik valyma dare ir to uzteko pilnai.. man su visais begiais budavo trukciodavo ,vibracija .. dumais apsipila ,bet kartais pramusdavo ir taukdavo gerai . . paskui isvis nejo pavaziuot vos datraukiau iki servizo

Bet ne pats valeisi? Na man tik su 1,2 ir 3 begiais taip...

egariukas1

Kai filtras pakistas,ar nekokybiskas,netraukia,dusta,bet nedumina

Minde9999

ne nekisau nagu pats.. sunkoka ji isiimti ten .. reiktu palaukti dar kitu nuomoniu ka pasakys mano tokia versija butu  (H-)

LaBras

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:14:29 PM
Kai filtras pakistas,ar nekokybiskas,netraukia,dusta,bet nedumina

Bet kai pramusa, tai ir duminimas baigiasi.. Negali but koks oro filtras...?

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:11:56 PM
Bet ne pats valeisi? Na man tik su 1,2 ir 3 begiais taip...
Tai tada duodi daugiausiai gazo,todėl ir dūmija,4 pavara jau matyt samokatom važiuoji ir dūmų mažiau.Pagazuok dugnais gerokai stovėdamas vietoj,jei tada pamatysi debesis dūmų - akurat reik viską valyt ir plaut,tame tarpe ir įsiurbimo kolektorių.Darbo dafiga  ir murzino po kurio tikrai pajusi vienokį ar kitokį pagerėjimą traukai.Bet ar galutinai išsispręs problema,sunku pasakyt.Problemų čia gali būti ir stringančiame EGR vožtuve ( kurį taip pat reikia valyt) arba jo elektromagnetiniame valdyme,taip pat turbinoje ar jos geometrijos valdyme (neaišku ks per variklis pas tavi).
E

LaBras

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:25:11 PM
Tai tada duodi daugiausiai gazo,todėl ir dūmija,4 pavara jau matyt samokatom važiuoji ir dūmų mažiau.Pagazuok dugnais gerokai stovėdamas vietoj,jei tada pamatysi debesis dūmų - akurat reik viską valyt ir plaut,tame tarpe ir įsiurbimo kolektorių.Darbo dafiga  ir murzino po kurio tikrai pajusi vienokį ar kitokį pagerėjimą traukai.Bet ar galutinai išsispręs problema,sunku pasakyt.
Vietoj stovint ir gazuojant tarp 3 - 4 apsuku, dumu lyg ir nematyt

RDeEsser

Citata iš: LaBras Įrašytas Liepa 06, 2015, 21:30:06 PM
Vietoj stovint ir gazuojant tarp 3 - 4 apsuku, dumu lyg ir nematyt
Spausk kiek eina ir palaikyk paspaudęs kelias sekundes tada žiūrėk,jei dumija važiuojant,tikrai turi pamatyt dūmą...
E