Auris 2007' D4D, 93kw problema su kompu ir kuro sunaudojimu

Pradėjo Mazday, Liepa 06, 2015, 12:33:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

O ten kartais koks box'as nebus pastatytas, kuris nesureguliuotas gali buti? Jeigu ratai R18 ir sport spyruokles stovi...

Realiausiai bus kalti R18 ratai.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Mazday

Nope, kaip dare Tokviloje visa apziura, tikrino ir pakaba ir ratus tai sake, kad nieko pasalinio nera, o ratai yra maximalus kokius galima butu ideti.
Jeigu ji butu uzdrozta - matytusi, tiek variklis tiek isore.
Manau, kad reikia grizti vel prie visu realiu galimybiu del ko ji gali tiek daug srebti:
- purkstukai
- filtrai
- tarpine
kas dar???

MindaugasB

Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

MindaugasB

Galim mano artejancio gimtadienio proga apsimainyti ratais: tu man R18 as tau R16. Pavazinek ir tada sanaudas paziurek, ar vistiek bus 8,5L.

Man kuro sanaudos dzin :)

tadusia

MindaugasB

Kai vienos masinos seimoje nebeuztenka, tai kuro sanaudos tapo dzin, nes dabar pilu i MB nuo 10L/100km :D

tadusia

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugpjūtis 06, 2015, 16:37:15 PM
Kai vienos masinos seimoje nebeuztenka, tai kuro sanaudos tapo dzin, nes dabar pilu i MB nuo 10L/100km :D
Hmmm gal tada koki baltarusiska pili, ar ukininkas esi? :)) Kitaip as nesuprantu. Vazinet dyzeliu, su tokiom sanaudom, turi tikrai savo automobili labai mylet :) Butu man sanaudos dzin, i dyzeli as tikrai neziureciau

MindaugasB

Baltarusisko nepilu, ukininkas nesu :) kazinau, kazkaip atlyginimo uztenka ir mokesciams, ir maistui, ir kurui ir pramogoms. Su pilnu baku iki lemputes prasuku apie 570-600 km mieste. Ziema truputi maziau :D

S_Kulikauskas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugpjūtis 06, 2015, 15:32:59 PM
O ten kartais koks box'as nebus pastatytas, kuris nesureguliuotas gali buti?

Čia tikrai tau gera mintį pakišo, apžiūrėk gerai, nes papildomo 20cm. laidelio galėjo ir nepastebėti, nebent kuro slėgį su kompu būti matę didesni nei reikia.

S_Kulikauskas

Beje mano, kaip matai 6,5 ir aš gal 70% pravažinėju trasoje ir geresnių rodiklių nelabai tikiuosi, o ir nesiskundžiu.