Toyota e12 1.6 vvti dreba ant laisvu

Pradėjo Pacman, Liepa 13, 2015, 14:47:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Pacman

Sveiki,

Neperseniausiai isigyjau toyota corolla 2002m 1.6vvti. Pastebejau kad isjungus visus elektros prietaisus mano benzininis motoras dreba kaip dyzelio, o ijungus sviesas, darbas sutoligeja. Jokiu engine check nedega. Gal galit ka patarti? Zvakes keistos.

robertas1993

Kazkas negerai su generatoriumi :-) visos babinos geros? Traukos netruksta?
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Pacman

Man persedus nuo 2.0 100kw ji nivalit. Bet kiek kolegu esu bandes auto e11 1.6 81kw tai taipat vaziuoja.  :D

Pacman

Egis_

nuvalyk gerai akumuiatoriaus gnybtus(klemas), butinai patikrink masini laida, kuris tvirtinasi prie kebulo bei ka rodo generatoriaus krovimas (kiek V)?

robertas1993

Babinas lengva patikrinti, reikia atsukt kad nesilaikytu prie
Variklio galvos bet neatjunk nuo maitinimo ir uzvesk savo auto. Tada po viena isimk jei viena babina nuemus uzgesta variklis ar blogiau pradejo dirbt vadinasi gera o jei nepakito darbas tada bloga.
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

Pas mane taip buvo :-) galvojau kad zvake buvo bloga, tai isvales zvake prijungiau prie babinos o zvake prie mases, ziuriu kibirciuoja, o idejus i cilindra pradziai gerai dirba o paskui nebedirba, suslampa zvake, pagal tai turetu rodyti checkas :-) keiciau babina is sroto :-) pas tave greiciausiai durniuoja generatorius patikrink su  voltmetru  pries uzvesdamas turi rodyt 12V ir po, turi rodyti nuo13,5-14V
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Pacman

biski pakeliam tema i virsu. Pakeistos babinos ir pakeistos zvakes. Vistiek dreba ant laisvu. Kas gali buti? Ziurejau laisvu apsuku reguliatoriaus skelnde, ten svaru, ner ka ten valyti. Gal siam modeliui reikia voztuvus reguliuoti? Automobilis beges +- 200k km

EDIT: BABINOS NAUJOS DENSO GAMINTOJO

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zalias1

Pacman

Citata iš: mind Įrašytas Sausis 05, 2017, 00:41:06 AM
MAF
jei MAF kalte ar neturetu degti variklio klaida? Pastebeta kad duodant kokso, t.y kokiu 2 begiu iki ribotuvo variklis dirba pakopomis, t.y. iki 3k rpm tada buna toks mazas truktelejimas, tada keli iki kokiu 5k rpm tada vel truktelijimas, ar cia tikrai MAF?

Pacman

slashas

Citata iš: Pacman Įrašytas Sausis 07, 2017, 23:04:17 PM
jei pagal sia nuotrauka ziurint https://i.ytimg.com/vi/PffsKsfscoA/maxresdefault.jpg  tai per viduri skales nuo 1k rpm trys bruksniukai zemyn
Tai pas tave apsukos 650~ rpm kas yra mažokai benzininiui auto, droselinę sklendę reiktų prasiplauti.
O dėl traukos, tai normalu, vvti juk pas tave? Tai fazės keičiasi prie tam tikrų apsukų ir atsiranda trauka.

Venza

Citata iš: Pacman Įrašytas Sausis 07, 2017, 23:04:17 PM
jei pagal sia nuotrauka ziurint https://i.ytimg.com/vi/PffsKsfscoA/maxresdefault.jpg  tai per viduri skales nuo 1k rpm trys bruksniukai zemyn
Mano auto 6 cilindru varikliui tokios apsukos yra normalu,tavo per mazos.Man atrodo,kad tiems varikliams laisvu apsuku reguliatorius buvo nuo tosolo temperaturos.Jeigu prie droselio ateina dvi slangutes nuo ausinimo sistemos,tai reikia atsukt ta dali,kur jos jungiasi ir viduje pamatysi ka reikia pramankstint  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Pacman

Citata iš: slashas Įrašytas Sausis 07, 2017, 23:20:43 PM
Tai pas tave apsukos 650~ rpm kas yra mažokai benzininiui auto, droselinę sklendę reiktų prasiplauti.
O dėl traukos, tai normalu, vvti juk pas tave? Tai fazės keičiasi prie tam tikrų apsukų ir atsiranda trauka.
na as zinau kaip veikia pvz vtec, bet cia patampymai tokie...😒