Toyota e12 1.6 vvti dreba ant laisvu

Pradėjo Pacman, Liepa 13, 2015, 14:47:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Pacman

Tai kad ta droseline sklende buvau slangas nuemes pasiziureti, tai ten viskas svaru, bet vistiek su carb cleaneriu supurskiau.. gal galite vyrai patarti koki forumieti kuris supranta tokius dalykus? Ta prasme kad sutaisytu laisvas apsukas. Aciu!

Venza

Tu buvai nuemes isiurbimo slanga,o ten dar ateina i droseli dvi plonos slangutes,Ten pasiduoda tosolas ir jis valdo laisvu apsuku reguliatoriu.Daznai budavo,kad viduje pastrigdavo toks velenelis ir apsukos nebesireguliuodavo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ignas835

Corolom ne karta gydziau atsukdamas juoda sklendes davikly. Jis ten kazkokiu spec ar tai trikampiu ar kokiu atsuktuvu atsisuka. Nuemus davikly pasukineji asele jinai ir buna uzsistovejusi gerai ismankstini ir vel sudedi. Beje tas daviklis dar turi laisvos eigos po kelis mm tad pasistatai y vieta pagal apsukas ir viskas ispresta. Sis fintas tinka tik mechaninei sklendei 2002-2004. Nuo 2004 iki 2006 ejo elektrine sklende.

Pacman

aciu labai uz atsakymus, bet ar gali kas nors man vilniuje is meistru ar zmoniu nusimananciu apie toyota automobilius sutvarkyti laisvas apsukas? Gal galite koki zmogu/serviza (be dyleriu) rekomenduoti?

Komis

Sveiki,

Mane irgi istiko problema su laisvom. Siandien keiciau kolektoriu isiurbimo, nes senas kazkoks lipdytas, bet pasirodo kur srote dave kolika skyriasi droselio tvirtinimas. Tai ka sudejau viska atgal, uzvedam masina ant laisvu gesta, bet i gaza reaguoja. Gal kas gali patarti ir ar nuemus isiurbimo kolektoriu butina tarpine keisti?

slashas

Citata iš: Komis Įrašytas Vasaris 01, 2017, 00:02:20 AM
Sveiki,

Mane irgi istiko problema su laisvom. Siandien keiciau kolektoriu isiurbimo, nes senas kazkoks lipdytas, bet pasirodo kur srote dave kolika skyriasi droselio tvirtinimas. Tai ka sudejau viska atgal, uzvedam masina ant laisvu gesta, bet i gaza reaguoja. Gal kas gali patarti ir ar nuemus isiurbimo kolektoriu butina tarpine keisti?
Patartina keisti tarpines, droselis mechaninis ar automatinis?

bladas

Jeigu jau nuimtas kolektorius, aišku kad  pasikeisk, ir tarpinę, ir sandarinantį žiedą

Komis

Droselis mechaninis.

Beje variklis 1.6 vvt-i 81kw 2002m

slashas

Citata iš: Komis Įrašytas Vasaris 01, 2017, 06:24:46 AM
Droselis mechaninis.

Beje variklis 1.6 vvt-i 81kw 2002m
Tai gal pasireguliuoti droselį reiktų?

Komis

Citata iš: slashas Įrašytas Vasaris 01, 2017, 09:48:37 AM
Tai gal pasireguliuoti droselį reiktų?
Tipo trosa patempti ar kaip pasreguliuoti?

slashas

zalias1

Gazo troso patempimas nepadeda. Bent man.

Komis

Atradau problema, buvo nusimovus slangute.