Ar naudojate berėmius valytuvus?

Pradėjo t0mas, Liepa 09, 2015, 12:44:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

t0mas

Šiuo metu naudoju paprastus valytuvus. Šiek tiek nervina jie, nes yra gana aukšti bei valant stiklą vairuotojo pusėj valytuvo apačia šokinėja. Norėjau paklaust, gal naudojat berėmius valytuvus? Ar jie gerai priglunda prie avensio stiklo, gerai valo ir nekelia garso?

MindaugasB

Normaliai valo. Tik nepirk pigiausiu is maximos, nes vel prastai valys ir poto skusiesi, kad tas pats sh...
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

sinkleris

arytis

Raiforas

Ant mano subaru yra vienas beremis Bosh is brangesniu, gaidys paskutinis valo pasisokinedamas ir su garsais. Grisiu prie seno patikrinto varianto paprasto champion.

an2rius

nekaip nuskambes, bet as is sroto paemiau nuo avensio parvezto is vokieciu.. (!?) penkti metai jau o valo kai nauji  (+)

melrunas

Citata iš: Raiforas Įrašytas Liepa 11, 2015, 01:53:37 AM
Ant mano subaru yra vienas beremis Bosh is brangesniu, gaidys paskutinis valo pasisokinedamas ir su garsais. Grisiu prie seno patikrinto varianto paprasto champion.

pritariu, pirkau ir aš nepigiai berėmius bosch, džiaugiausi du mėnesius, dabar palieka šlykščias juostas...žmonai kas met yariui į berėmį nuperku naujas gumeles, senukuose po 1,5€, veikia super. Reiks ir savo avensiui tą patį naudoti.

NNZ

beremiai champion, gumeles champion. gumeles kas metai (25k km). Patys valytuvai atlaike 2 metus(50k km). Ant kitos uzdeti kinietiski 2k km 6men, pakolkas jokiu nusiskundimu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Toyminde

Prieš kokius metus Gariūnuose užmačiau - nusipirkau... Po poros mėn išmečiau ... (toliau), atsiprašiau seno tipo valytuvų, kurie veikia daug geriau. Arba pirk pardėje, jei blogai veiks - nuneši atgal.

ValdasG