Kur Kaune pigiausi DRL LED'ai?

Pradėjo Donciulis, Rugpjūtis 04, 2015, 22:08:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donciulis

Gal kas dejotes ir pasidalintumet info kur prekiaujami pigiausi DRL LED'ai Kaune? Aisku ir kokybe ne paskutineje vietoje :)

Donciulis

Tamsta skaityt moki? Tema aiskiai perskaitai? Konkretus klausimas buvo ne kur apskritai isigyti, o butent Kaune! Antras dalykas ne montavimo subtilybiu ieskojau, o vietos, kur tais LED'ais prekiauja. Tad jai jau metai linkus pirma pasiskaityk ko pageidaujama ir taip nesiusklink temos.

Donis7

Kolega, negi sunku senoje temoje tą klausimą užduoti? Ar būtina panašiomis temomis teršti forumą? Nesinervink- nesveika :)

Donciulis

Sena tema genijau tiek i lankas nuejo kad ten apie mergas jau kalba, bet ne apie LED'us. As dar karta pasikartoju man filosofijos kaip montuot nereikia ir kad is e prekybu galima nusipirkt ir neaktualu! Klausimas konkretus ir aiskus TASKAS KAUNE KUR PIGIAUSIAI PREKIAUJA DRL'AIS? Dasuto proto gigante pagaliau ko norima?

Donis7

MindaugasB

ketvirtasis, jeigu ateisi iki cia ir perskaitysi mano zinute, prisimink musu paskutini pokalbi, ir tu man pasakyk, kaip ten Kaune pas jus yra, kad is ten visi vartotojai ir asmenys va tokie  (y) ? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

guners

Ax...l, naujokai kojom duris atidarinėja.  Aš žinau kur Kaune pigiausiai DRL, bet man px tavo problema.
Jei ieškai pagalbos, toną keisk.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

ketvirtasis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugpjūtis 05, 2015, 08:35:06 AM
ketvirtasis, jeigu ateisi iki cia ir perskaitysi mano zinute, prisimink musu paskutini pokalbi, ir tu man pasakyk, kaip ten Kaune pas jus yra, kad is ten visi vartotojai ir asmenys va tokie  (y) ? :)
Mano žmona sako: - svetimoj aky ir krislą pamatai, savam kieme baslio nerandi. O aš manau, kad Vilniuje yra žymiai daugiau blogybių tokių: piderastų, čigonų, narkomanų ir stoties rajonas. Bet niekada neišskyriu žmonių pagal miestus ir aplamai.
Netoleravimas kitų ir nepakantumas nedaro gero įvaizdžio mūsų klubui.
Apie tai irgi buvo kalbėta pons Mindaugai
turėtume visi tai žinoti.
Dabar temos autoriui:
1 "nuimk gazą"
2 gerų DRL gali rasti palei techninės apžiūros centrą Chemijos gatvėje. Yra jų ir "autokraitis" kainos nežinau.
3 geras variantas pas poną Guners, manau pakalbėsi su juom per PM ir išduos tau "paslaptį"

MindaugasB

As ne pons, galit bent jau kolega vadinti :) Pykit nepykes, Sauliau, bet Kaunas kartas nuo karto apie save primena :) tik prasau neisizeisti, as su sypsena ir juokais tai rasau :) :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

eceris

Ketvirtasis, pagarba už atsakymą. aš ne kartą kolegai MindauguiB sakiau-iš kur ta neapykanta kaunui (aš pats, kaip esu minėjęs, nei kaunietis nei kitoks miestietis)-juk kiekvienas kaimas nuo seno turėjo savo mokytoją, savo kriaučių, savo šiaučių, savo muzikantą ir savo durnių(čia tikrai -vilnius ne išimtis-kuo daugiau galvų gyvena, tuo daugiau tokių yra....
   kaip bebūtų, bet mūsų Lietuvoje, kiekvienas miestietis antra-trečia karta nuo plūgo.... tad anokie ir  miestiečiai  ;) .
  sorry kad nei į temą

Donciulis

Va ir vel istorija kartojasi. Uzduodi atrodo aisku konkretu klausima, o sulauki tik filosofiniu sapalioniu visai ne i tema... Taip pasiulymas snekuciam susikurkit tema: "BOBULYCIU FILOSOFIJA" ir prasau netersdami keliamu klausimu-temu sau filosofuokit. Maziau piktu zmoniu bus.

eceris

Citata iš: Donciulis Įrašytas Rugpjūtis 05, 2015, 18:17:14 PM
Va ir vel istorija kartojasi. Uzduodi atrodo aisku konkretu klausima, o sulauki tik filosofiniu sapalioniu visai ne i tema... Taip pasiulymas snekuciam susikurkit tema: "BOBULYCIU FILOSOFIJA" ir prasau netersdami keliamu klausimu-temu sau filosofuokit. Maziau piktu zmoniu bus.
jeigu tamsta mažiau sėdėtų forume, o ieškotų kauno kaime DRL led'ų, jau senų seniausia jie būtų nupirkti-o tam buvo visa ši diena . tačiau kaip matosi pačiam norisi š..dą pamalt čia ir laukt ant lėkštutės kad atneštų....

guners

Citata iš: Donciulis Įrašytas Rugpjūtis 05, 2015, 18:17:14 PM
Sumaišei roles "patarinėtojau". Tavo patarimų čia  niekam nereikia.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.