Kondicionieriaus problemos

Pradėjo ciukcia8, Rugpjūtis 08, 2015, 14:16:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Aciu uz issamu atsakyma. reikes kada uzsiimti. nes dabar pas meistrus bus kainos ir eiles dideles palauksiu dar truputi
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

ciukcia8

Citata iš: Myjack Įrašytas Rugpjūtis 09, 2015, 11:58:58 AM
II avensiui prie radiatoriaus stovi "receiver" (arba liaudiskai filtras), kuris filtruoja sitema. Neretai jis uzsikemsa (juk retai pagalvotumei keisti toki filtra, o jis stovi nuo pagaminimo), pralaidumas ryskiai sumazeja, tad kai sistema gauna apkrovos ir AC komprsoriaus dacikas i tai sureaguoja, jis tiesiog atjungia kompresoriu.
O tai kaži variklio apsukos lieka ar irgi turi nukrist?

Donis7

Citata iš: ciukcia8 Įrašytas Rugpjūtis 08, 2015, 17:18:18 PM
Beje, kai įjungi kondicionierių apsukos pakyla iki 1000, išjungus nukrenta.
Taip ir turi būti.

ciukcia8

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugpjūtis 09, 2015, 18:16:43 PM
Taip ir turi būti.
Pas mane nukrenta apsukos išjungus kondicionierių mygtuku on/off - taip ir turi būti. Bet klausimas ar nukrenta apsukos suveikus kondicionieriaus davikliui?

Myjack

Citata iš: ciukcia8 Įrašytas Rugpjūtis 09, 2015, 18:48:01 PM
Pas mane nukrenta apsukos išjungus kondicionierių mygtuku on/off - taip ir turi būti. Bet klausimas ar nukrenta apsukos suveikus kondicionieriaus davikliui?
Taip, nukrenta.

ciukcia8

Buvau šiandien servise, bet kaip tyčia viskas veikia, dapildė biški freono, bet problema sakė ne tame. vienas variantas gali būt kompresorius, sakė šitie jau eina be sankabos ir sukasi pastoviai, tai jame stovi kažkoks reguliatorius kuris gal jau pareidinėja ir gali streikuot. Lauksim kol visai užsilenks.

RDeEsser

Citata iš: ciukcia8 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2015, 19:07:06 PM
Buvau šiandien servise, bet kaip tyčia viskas veikia, dapildė biški freono, bet problema sakė ne tame. vienas variantas gali būt kompresorius, sakė šitie jau eina be sankabos ir sukasi pastoviai, tai jame stovi kažkoks reguliatorius kuris gal jau pareidinėja ir gali streikuot. Lauksim kol visai užsilenks.
Kiek mokėjai už papildymą?
E

ciukcia8

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugpjūtis 10, 2015, 23:19:05 PM
Kiek mokėjai už papildymą?
18 eu, 15 uz tipo apžiūra-konsultacija ir 3 už freoną, trūko kažkur 50gr. Gal ir daugoka, bet tik galiu pasidžiaugt iki Vokietijos atvažiavau su veikiančiu kondicionierium.

vibogd

Nuvaziavau i viena serviza, sakau tep i tep, nesaldo. Gal,sakau, neveikia kazkas... Pajunge, paziurejo, nusisypsojo...ir dapyle 300gr g. idejo dazu, sako, jei vel nustos saldyt-atvaziut, paziures, kur leidzia. Jei leidzia.
O dabar masinoj galiu saldyt coca-cola :-)