Registracijos keitimas isidejus dujas

Pradėjo Waka, Rugpjūtis 08, 2015, 19:26:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Waka

Sveiki,

Noriu paklausti, ar reikia pasikeisti Tregistracijos dekumentus isidejus dujas?

Vieni sneka kad nereikia ( taip sake ir Dujintojai). Kiti sako, kad isidejus dujas butina pasikeisti, kad rasytu bendzinas/dujos, nes kitaip, sustabdzius Policijai galima ir TA netekti.

Kur teisybe?

Bemsas

Butina keisti. TA nepraleidzia jei neirasytos dujos. Nebent pries TA ismontuosi dujas :D Kelyje policija nieko netikrina.

Waka

O jei mano TA iki 2017m tai reiskias galiu drasiai vazineti su registracijos doku kur parasytas " bendzinas" ir ji pasikeisti tik pries kita TA, taip ?

Vladas55

Kai policija sustabdo nieks netikrina pas tave ar dujos ar benzinas,tik kai praeini tech apziura pasakai kad yra dujos,sumoki kiek priklauso papildomai ir viskas,tik balionui 10 meto garantija,po to tikrinimas baliona.As vazinejau 8 metus jokiu problemu,apsimoka irenginet dujas

eceris

Citata iš: Waka Įrašytas Rugpjūtis 08, 2015, 22:20:37 PM
O jei mano TA iki 2017m tai reiskias galiu drasiai vazineti su registracijos doku kur parasytas " bendzinas" ir ji pasikeisti tik pries kita TA, taip ?
ta pati situacija su mano brangiosios auto. užregistravom auto, TA atlikom, po to idėjom dujas. dabar TA bus berods rugsėjo gale, tad prieš TA nuvyksiu į regitrą kad pakeistų auto regitracijos dokus, su įrašu, jog įdėtos dujos-atsiras vietoj įrašo benzinas, benzinas/dujos. TA mokestis bus dvigubas. ir visos problemos tuo klausimu...