Avensis II priekinio stiklo keitimas Kaune

Pradėjo uogieninas, Rugpjūtis 10, 2015, 17:03:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Teko pas stiklų ekspertus Vilniuje keisti stiklą Mitsubishi, sumontavo pati pigiausia š paskutinis, šviečiant saulei meta blikus, stikle matosi, kažkokios juostos.
P.S. Visa laimė, kad šis stiklas sudužo (pataikė akmuo), tai buvo pakeistas į brangesnį ir visos problemos baigėsi.

bladas

Citata iš: katana7 Įrašytas Rugpjūtis 26, 2015, 07:07:52 AM
Teko pas stiklų ekspertus Vilniuje keisti stiklą Mitsubishi, sumontavo pati pigiausia š paskutinis, šviečiant saulei meta blikus, stikle matosi, kažkokios juostos.
P.S. Visa laimė, kad šis stiklas sudužo (pataikė akmuo), tai buvo pakeistas į brangesnį ir visos problemos baigėsi.
Tikriausiai buvo NERIMTOS kinų firmos :)

tadusia

Idomu ar originalus gamintoju istatyti stiklai savo stiprumo savybem skiriasi nuo tu pigiu kinietisku? Man su corolla buvo ivykis, kad vaziuojant magistrale gandras tiesiai i priekini stikla ipuole, tai stiklas neduzo, o visas sueizejes smugio vietoj smarkiai ilinko. Atrodo dar tiek tiek ir gandras su visu stiklu butu i vidu suvaziaves, o greitis juk buvo didelis ir pasekmes galejo buti daug skaudesnes. Kazi kaip butu su pigiu rimtos firmos kinietisku?
Pasikeiciau stikla firmoj Evelkas, padare greit, tvarkingai, kainavo 300 litu

Zaroliz

Šiaip ir kiniškų produktų yra gerų. Tik dažniausiai lietuviai iš to krašto vežasi kas pigiausia

Venza

Man atrodo,kad per daug sureiksminat stiklo kokybe,kur pagamintas,ar saugus?Kas metai keisdavom apie 50 stiklu ivairioms Toyotoms,pirkdavom is Evelko kinietiskus ir nieko blogo apie juos pasakyt negaliu.Aisku,buvo ir brokuotu pakliuve,tai lenkimas netoks,tai stiklo geometrija kazkiek netiksli,bet bendrai,tai kokybe normali.Mes ieskodavom tai paciu pigiausiu stiklu  ;)  .Ir savo Siennai isidejes kinietiska stikla jau apie 2 metus vazineju ir nematau nieko blogo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 26, 2015, 22:02:07 PM
Man atrodo,kad per daug sureiksminat stiklo kokybe,kur pagamintas,ar saugus?Kas metai keisdavom apie 50 stiklu ivairioms Toyotoms,pirkdavom is Evelko kinietiskus ir nieko blogo apie juos pasakyt negaliu.Aisku,buvo ir brokuotu pakliuve,tai lenkimas netoks,tai stiklo geometrija kazkiek netiksli,bet bendrai,tai kokybe normali.Mes ieskodavom tai paciu pigiausiu stiklu  ;)  .Ir savo Siennai isidejes kinietiska stikla jau apie 2 metus vazineju ir nematau nieko blogo.

Pigumas (savikaina) tiesiogiai susijes su kokybe.
Nedaug teko matyt pigiu, bet kokybisku daiktu ( visumoj, ne tik auto srity).
Didele kaina, beje, irgi nereiskia kokybes.
As abejoju, Venza, ar tu susipirkes pigius kiniskus pvz verzliarakcius, kurie patys prasisuka po 1-2 stipresniu pasukimu. Tiesiog tokiu pirkt neapsimoka.

Nesu ant tiek turtingas, kad pirkti pigu daikta. Anglu berods posakis
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

tadusia

Venza, pats kai sudauziau dejaus Evelke, tikriausiai kinietiska, is tikruju net nesidomejau, paskiau po to dar 4 metus vazinejau ir na jokiu bedu man su tuo stiklu nebuvo. Idomu tik tas stiprumas smugio atveju, jis vienodas brangesniems ar zenkliai silpnesnis. Nes mano atveju jei gandras butu pramuses stikla nezinia kokios pasekmes butu.

Venza

Citata iš: kalava Įrašytas Rugpjūtis 27, 2015, 12:14:11 PM
Pigumas (savikaina) tiesiogiai susijes su kokybe.
Nedaug teko matyt pigiu, bet kokybisku daiktu ( visumoj, ne tik auto srity).
Didele kaina, beje, irgi nereiskia kokybes.
As abejoju, Venza, ar tu susipirkes pigius kiniskus pvz verzliarakcius, kurie patys prasisuka po 1-2 stipresniu pasukimu. Tiesiog tokiu pirkt neapsimoka.

Nesu ant tiek turtingas, kad pirkti pigu daikta. Anglu berods posakis
Nemaisyk statinio daikto su dinaminiu ir dar tai,kad medziaga is ko jie pagaminti,labai lemia jo eksplotacija.Stiklas yra stiklas ir jeigu jis teisingai islenktas,jokiu problemu nekelia.Verzliarakciai is prasto plieno be abejo neatliks savo funkcijos.
Citata iš: tadusia Įrašytas Rugpjūtis 27, 2015, 12:41:48 PM
Venza, pats kai sudauziau dejaus Evelke, tikriausiai kinietiska, is tikruju net nesidomejau, paskiau po to dar 4 metus vazinejau ir na jokiu bedu man su tuo stiklu nebuvo. Idomu tik tas stiprumas smugio atveju, jis vienodas brangesniems ar zenkliai silpnesnis. Nes mano atveju jei gandras butu pramuses stikla nezinia kokios pasekmes butu.
Jeigu stiklas turi CE sertifikavima,jis atitinka jam keliamus reikalavimus.Siuo metu visi priekiniai stiklai yra triplex tipo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...