Interkuliaris

Pradėjo Roberta, Lapkritis 12, 2016, 14:28:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Roberta

Sveiki kiek kainuoja interkulerio šlanga ir jos pakeitimas?

Egis_

kuri slanga? srote kainuos 10-15 eur, pakeitimas taip pat panasiai.

Roberta

Tiksliai nežinau dar niekas nežiūrėjo čia spėjimas nes važiuojant girdisi toks garsas kaip mentu auto iš paskos važiuotų. Bet labai baisu sukeisti purkštukus ir turbina ir dar metai nepraėjo kai pakeitė variklį

Egis_

Citata iš: Roberta Įrašytas Lapkritis 12, 2016, 14:41:59 PM
Tiksliai nežinau dar niekas nežiūrėjo čia spėjimas nes važiuojant girdisi toks garsas kaip mentu auto iš paskos važiuotų. Bet labai baisu sukeisti purkštukus ir turbina ir dar metai nepraėjo kai pakeitė variklį
vaziuok pas normalius meistrus.

robertas1993

turbina kaukia, sloangos ne prie ko, jei slanga butu taqi garsas butu kaip snypstimas ir plerpimas kazkas tokio, o kaukimas tai kai turbinos mentes liecia korpusa ir trina tada atsiranda kaukimas :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

bladas

Roberta

Eina nx dar metai nepraėjo nuo variklio keitimo

Roberta

Jei viską apibūdinti tai važiuojant paspaudus gaza atsiranda toks garsas kaip mentu švyturėliu garsinis signalas

Laisvidas

Roberta

Stovint gazuojant nėra jokio garso

Bacardis

O pas CV pirmaja yra interculeris? Pas mane tai nera, bet gal pas tave 85kw :) zodziu man irgi vaziuojant buvo seniau pradejus kaukti kaip dulkiu siurblys, tai buvo slanga nusimovusi  (h)

robertas1993

jei stovint nieko, reik ieskot kitur, mano atveju kaukimas buvo ir vaziuojant ir stovint kaukdavo (rav4) :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211