Diržų keitimas Ukmergėje

Pradėjo ziubertas, Rugsėjis 02, 2015, 21:26:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

ziubertas

Gal kas keitėt Avensiui diržus su jiem skirtais pribombasais? Kokios kainos? kokios istorijos? Kur rekomenduotumet?
Varzgaliai uzsigedojo 550eu, skambinausi i Tokvila vilniui ukmerges g. tai jie 700eu (Pagr. dirzas + 2 guoliukai su hidrauliniu itempeju - 405eu su darbu; Vandens pompa su darbu 185eu, Gen. dirzas su vairo 2 dirzeliais 88eu) . Kaip ir mano nuomone nesveikos kainos, o gal cia tik man taip atrodo?

sivra

Nekeisk nieko bus pigiau. Arba nusipirk detales ir keiti pats ant duobes.
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

ziubertas

Reikia keist, nubegus jau 180 000+  ir generatoriaus guoliukas cypia kartais, vairo stiprintuvo dirzeles urzgia burzge ar ka ten daro kai pilnai susuki vaira. ir siaip vazineti nepakeistais tik nupirkta masina is vokietijos apasna

ciukcia8

Ukmergėj 868631648, pasiskambink, įdomu kiek ten paprašys

ziubertas

RDeEsser

Citata iš: ziubertas Įrašytas Rugsėjis 02, 2015, 21:26:51 PM
Gal kas keitėt Avensiui diržus su jiem skirtais pribombasais? Kokios kainos? kokios istorijos? Kur rekomenduotumet?
Varzgaliai uzsigedojo 550eu, skambinausi i Tokvila vilniui ukmerges g. tai jie 700eu (Pagr. dirzas + 2 guoliukai su hidrauliniu itempeju - 405eu su darbu; Vandens pompa su darbu 185eu, Gen. dirzas su vairo 2 dirzeliais 88eu) . Kaip ir mano nuomone nesveikos kainos, o gal cia tik man taip atrodo?
Baisūs dalykai dedasi pas tave su kainom :O?Mano parapijoj paprašė 80€ už darbą ir tai nutariau pats pasikeisti ir pasitaupyti kapeiką rimtesniems dalykams...Toli gyveni,gyventum kažkur netoliese,manau sakyčiau - atvažiuok pakeisiu už katalikiškesnę kainą ;)
E

ziubertas

As ta pati pagalvojau, su euru zmones ispizdejo. 2000+ lt uz dirzu keitima? what a f...? Nu ok kainos pakilo tai pakilo, galima keist. Bet kur??? Nes Ukmergeje tai neisivaizuoju kur nera sudarankiu....

RDeEsser

Bandyk pas kokius garažinius pasiteiraut,nemanau kad niekas neapsiims pigiau padaryt.Šiaip ten nieko nėra sudėtingo dėl ko reiktų purtytis to darbelio ir mokėt afigienus pinigus,tiek kad kaip kur priėjimai yra prastesni ir tam reikia būti pasiruošus spec įrankių.Aišku servisuose pasakys kad reikia išardyt puse variklio kad nuimti vandens pompą ar panašiai,dėl to kaina tokia didelė,bet kaip sakiau tam užtenka turėt spec įrankius. ;)
E

egariukas1

Sunkiausia su ta pompa,priejimas ne koks,varztai nugrusti. Dar pagrindini skiva nuimt buna reikalu be sjomniko.O daugiau ten nieko baisaus nera.Uz pakeitima alytuj imdavo apie 300 litu, detales kai pirkausi gavosi apie 700 litu.Taigi apie 1000 litu viskas turetu but.Savo nekeiciau stiprintuvo dirzo itempejo,tik guoli nauja viduj perpresavau.

RDeEsser

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Rugsėjis 03, 2015, 15:49:32 PM
Sunkiausia su ta pompa,priejimas ne koks,varztai nugrusti. Dar pagrindini skiva nuimt buna reikalu be sjomniko.O daugiau ten nieko baisaus nera.Uz pakeitima alytuj imdavo apie 300 litu, detales kai pirkausi gavosi apie 700 litu.Taigi apie 1000 litu viskas turetu but.Savo nekeiciau stiprintuvo dirzo itempejo,tik guoli nauja viduj perpresavau.
Na šiaip aš stengiuosi kokybiškesnes detales pirktis ir kaip taisyklė jos brangiau ir kainuoja.Taigi man vien diržo komplektas su visais jo pribambasais ir pompa išėjo apie 1000 Lt kiek pamenu,o dar už darbą mokėt 300 ar 400 Lt aš jau nebuvau nusiteikęs,tad dirbau pats for free :D
E

egariukas1

Uz keitima irgi nemokejau,detales pirkau geriausias.Neatsimenu gamintoju,bet tokius pacius radau ir vokiecio sudetus.Tik dirzas buvo originalus toyota,as dejau conti.Ir pompa kazkokia italiska,apie 200 kainavo,bet kolkas viskas tvarkoj.Nuvaziavau apie 50000 po keitimo

ziubertas

Pasikeiciau viska pas viena kriminalista garaze, detales tik reikejo susipirkti o su jom buvo buvo istorijos :D tai kainos tokios man gavosi: pagr. dirzas+ 2 guoliukai + hidraulinis itemp. -161€
Vand. Pompa -50€
Generatoriaus dirzas -9€
Vairo stiprintuvo dirzelis -6€
Generatoriaus itempejo guoliukas -27eu
Vairo stiprintuvo guoliukas- 42€
Uz darbus sumokejau -70€
Problemu buvo rasti generatoriaus dirza bes nupirkau nenuemes jo ir uzsakiau pagal serviso kataloga ka jiems mete kas priklauso avensiui. Bet kai reikejo keisti jis buvo per didelis. Nuemus pamatem jog dirzas gerokai mazesnis turi buti. Uzsakiau kokio reikia ,vadybininkas sako nesamone nes pagal tokius matmenys sako opeliam eina tokie dirzai :D turejau bedos keiciant vairo stiprintuvo guoliuka nes ji rasti sunku tokio kokio reikia. Gal autorizuoti atstovai ir gali gauti o gal ir ne. Nzn. Bet gavau tik kazka pan ir kriminalistas siaip ne taip uzdejo. Sunkei verzesi vairo stiprintuvo dirzas nes pastebejom jog tempimo varztas lenktas. O kaip ji ten pakeist mistika. Siaip ne taip uzveze dirza. Ilgai stebejom ar nesokineja. Bet viskas gerai. Guoliukus teko keisti nes seni jau garsus skleide.   Ai dar kai viska buvo nueme pastebejo jog ribokslis padrekes tai pakeiciau ir ji. Kainavo 60€
Dabar turiu tokia beda kad idomus garsas eina. Galvojau gal koks guoliukas ar kas ir toks tartejimas yra. Tai nuvariau vel pas ta zmogu. Sako pas tave gali buti kazkas su kondiske nes nera ten daugiau kam. Ir akurat kai varyklis dirba yra toks garsas idomus bet kai ijungi kondisa visi garsai dingsta. Gal kas esat susiduria su tuom? Gal zinot kas ten keiciasi.zmogus sako kad gal ten kokia kondiso mova ar kas. Bet kaip jis keiciasi jis nzn. Sake labai sudetingas ten priejimas prie jo. Gal kas kokiu patarimu turit? Varysiu savaitgalibdar ziuresim ar pagalve kokia netrukus del to tartejimo.

toyotad4d

kondicionieriaus siurblys gali but, bet bus ka veikt, kad ji nuimt. O ar susitvarko pasimatys tik isardzius.

Venza

Keiciasi gumeles kondicionieriaus siurblio movoje.Jeigu prie skyvo priejimas yra is duobes,tai galima pakeist ir nenuemus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

toyotad4d